SsoviCc Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 “Λες “δε γαμιέται ας στείλω”. Περιμένεις απάντηση. Περιμένεις, περιμένεις, περιμένεις. Εε μάλλον γαμιόταν τελικά!
Fortuna Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Πεθαίνει ο Λάζαρος κ φωνάζουν τον Χριστό να τον αναστήσει. Παει ο Χριστοσ έξω από την σπηλιά,σηκώνει τα χέρια προς τον ουρανό,κλείνει τα μάτια κ λέει -Λαζαρε δεύρω έξω!!! Πλήθος κόσμου παρακολουθεί με κομμένη ανάσα.Ο λαζαρος όμως πουθενά.Επαναλαμβάνει ο Χριστός καμιά δεκαριά φορές αλλά τίποτα.με τα πολλά μπαίνει μέσα στη σπηλιά κ τον βλέπει να κανει μπαφο. -τι κανεις εδώ ρε συ;;σου φωνάζω τόση ώρα κ μ'εχεις ξεφτιλίσει -δυο τζουρες ακόμη δάσκαλε κ θα βγω. Βγαίνει λοιπόν ο Ιησούς έξω,παίρνει την ανάλογη στάση κ λέει -Λαζαρε δεύρω έξω!! Οπότε βγαίνει ο λαζαρος απο την σπηλιά κ λέει -Βλέπω!! Βλέπω!!!
FighterBoss Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Πεθαίνει ο Λάζαρος κ φωνάζουν τον Χριστό να τον αναστήσει. Παει ο Χριστοσ έξω από την σπηλιά,σηκώνει τα χέρια προς τον ουρανό,κλείνει τα μάτια κ λέει -Λαζαρε δεύρω έξω!!! Πλήθος κόσμου παρακολουθεί με κομμένη ανάσα.Ο λαζαρος όμως πουθενά.Επαναλαμβάνει ο Χριστός καμιά δεκαριά φορές αλλά τίποτα.με τα πολλά μπαίνει μέσα στη σπηλιά κ τον βλέπει να κανει μπαφο. -τι κανεις εδώ ρε συ;;σου φωνάζω τόση ώρα κ μ'εχεις ξεφτιλίσει -δυο τζουρες ακόμη δάσκαλε κ θα βγω. Βγαίνει λοιπόν ο Ιησούς έξω,παίρνει την ανάλογη στάση κ λέει -Λαζαρε δεύρω έξω!! Οπότε βγαίνει ο λαζαρος απο την σπηλιά κ λέει -Βλέπω!! Βλέπω!!! ahahahah Fortuna's Jokes ®
xdem Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Πεθαίνει ο Λάζαρος κ φωνάζουν τον Χριστό να τον αναστήσει. Παει ο Χριστοσ έξω από την σπηλιά,σηκώνει τα χέρια προς τον ουρανό,κλείνει τα μάτια κ λέει -Λαζαρε δεύρω έξω!!! Πλήθος κόσμου παρακολουθεί με κομμένη ανάσα.Ο λαζαρος όμως πουθενά.Επαναλαμβάνει ο Χριστός καμιά δεκαριά φορές αλλά τίποτα.με τα πολλά μπαίνει μέσα στη σπηλιά κ τον βλέπει να κανει μπαφο. -τι κανεις εδώ ρε συ;;σου φωνάζω τόση ώρα κ μ'εχεις ξεφτιλίσει -δυο τζουρες ακόμη δάσκαλε κ θα βγω. Βγαίνει λοιπόν ο Ιησούς έξω,παίρνει την ανάλογη στάση κ λέει -Λαζαρε δεύρω έξω!! Οπότε βγαίνει ο λαζαρος απο την σπηλιά κ λέει -Βλέπω!! Βλέπω!!! ???
Matthew Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 -Έλα Εδώ Μωρή Γυναίκα. - Τι Έχεις Άντρα Μου?? - Έχει Ζεστό Νερό Η Να Αρχίσω Τα Καντήλια Πάλι?? -Έχει Άντρα Μου Έχει.. - Α Ωραία Γιατί Εγώ Πάλι Πιάτα Με Κρύο Νερό Δεν Ξαναπλενω!!
FighterBoss Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [5:06:48 μμ] ********: re giati o finito exei mavro name ? [5:06:53 μμ] FighterBoss: giati kahke apo to pc πετυχημένο και αυθόρμητο!
TEOGR_hItMaKeR Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 -Μπαμπά να σου κάνω μια ερώτηση? -Μόλις έκανες.. -Ωραία..να σου κάνω δύο ερωτήσεις? -Αυτή ήταν η δεύτερη ερώτηση.. -Καλά..να σου κάνω τέσσερις ερωτήσεις ? -Μα έκανες! -Πότε? -Τώρα!
Fortuna Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 -Μπαμπά να σου κάνω μια ερώτηση? -Μόλις έκανες.. -Ωραία..να σου κάνω δύο ερωτήσεις? -Αυτή ήταν η δεύτερη ερώτηση.. -Καλά..να σου κάνω τέσσερις ερωτήσεις ? -Μα έκανες! -Πότε? -Τώρα! Outplayed
MixMasteR Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Άνεργος με ΒMW, iphone5, tattoo και μούσι. Πιο Έλληνας πεθαίνεις.
ViBaR Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Βγάζει η άλλη φωτογραφία με τα εσώρουχα στο κρεβάτι και γράφει "μόλις την τράβηξα", σχολιάζει ο άλλος από κάτω... "και εγώ''
Fortuna Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 -Τι κανεις μαν; -Μισο! Μιλαω με εναν τουρκο -και τι σουλεειμαν;
Fortuna Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Γιατί η μικρή Αννούλα δεν έχει μήτρα; Επειδή μπέρδεψε το δονητή με το μπλέντερ.
ViBaR Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 -Τι επαθες ρε Κωστα? -Που να στα λεω ρε φιλε... -Ελα ρε πες.. ? -Εδω κ 3 μηνες εβλεπα μια κοπελα... -Και τι εγινε? -Ε να...Σημερα πηγε κ αγορασε κουρτινες...
Zake Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 -Τι επαθες ρε Κωστα? -Που να στα λεω ρε φιλε... -Ελα ρε πες.. ? -Εδω κ 3 μηνες εβλεπα μια κοπελα... -Και τι εγινε? -Ε να...Σημερα πηγε κ αγορασε κουρτινες... το είχα γράψει κι εγώ στο παρελθόν.
ViBaR Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 το είχα γράψει κι εγώ στο παρελθόν. Κάτι τέτοια γράφεις και δεν είσαι μόνο το troll του forum..
Recommended Posts