Γεια σας! Όπως καταλάβατε από το τίτλο του topic μου, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάποια πράγματα σαν νέος Dev που επιθυμώ να γίνω.
(Τον server τον ανοίγω για την εμπειρία)
Αφού κοίταξα τους σχετικούς οδηγούς σχετικά με το άνοιγμα ενός server, άρχισε και εγώ να πειραματίζομαι. Από κει και έπειτα, για pack έχω διαλέξει αυτό του L2j Frozen.
Στην συνέχεια έκανα compile στα files του project L2j Frozen. Μετά ακολούθησα τις ανάλογες οδηγίες για τα confing(s) έτσι ώστε ο server μου να μπορέσει να ανοίξει. Μόλις άλλαξα τα confing(s) για να τρέξω τον server μου, άνοιξα τα StartGameserver και Loginserver bat αρχεία.
Σε αυτό το σημείο μου βγάζει ένα error.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ (σχετικά με τα error).
Ελπίζω να έγινε κατανοητός και να σας έδωσα όλο και περισσότερες πληροφορίες μπορούσα για να σας δώσω να καταλάβετε ποιο είναι το πρόβλημα μου, έτσι ώστε να με βοηθήσετε.
Original was based off L2OFF, so how would he even be able to compete or deliver the same quality? It will be just another L2F from shein.
Whatsoever, some times you should just let the horse die.
Bump
NEW USER IN TELEGRAM AND DISCORD IS "mileanum"
Question
thewhitedemon
Γεια σας! Όπως καταλάβατε από το τίτλο του topic μου, θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάποια πράγματα σαν νέος Dev που επιθυμώ να γίνω.
(Τον server τον ανοίγω για την εμπειρία)
Αφού κοίταξα τους σχετικούς οδηγούς σχετικά με το άνοιγμα ενός server, άρχισε και εγώ να πειραματίζομαι. Από κει και έπειτα, για pack έχω διαλέξει αυτό του L2j Frozen.
Στην συνέχεια έκανα compile στα files του project L2j Frozen. Μετά ακολούθησα τις ανάλογες οδηγίες για τα confing(s) έτσι ώστε ο server μου να μπορέσει να ανοίξει. Μόλις άλλαξα τα confing(s) για να τρέξω τον server μου, άνοιξα τα StartGameserver και Loginserver bat αρχεία.
Σε αυτό το σημείο μου βγάζει ένα error.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ (σχετικά με τα error).
Οι οδηγοί που ακολούθησα --> [Guide]Πως Ανοίγουμε Έναν L2 Interlude Server. + Compiled. και [Οδηγός]Πως να κάνετε Compile με Eclipse..
Να διευκρινίσω οτι είμαι από Laptop.
Ελπίζω να έγινε κατανοητός και να σας έδωσα όλο και περισσότερες πληροφορίες μπορούσα για να σας δώσω να καταλάβετε ποιο είναι το πρόβλημα μου, έτσι ώστε να με βοηθήσετε.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
7 answers to this question
Recommended Posts