A-error Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 geia sas paidia 8elo ana mporeite na mou pite ti na kano gia na min mporoun na mpoun hacker sto server mou kai mou kanoun hack ama mporeite plz boi8isteme ama 8elete.. ty
0 Stάzy Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ti enois hacker kai ti hacks na s kanoun dld? e3igise mas
0 SA:MP Coder Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 ta hack tools den ginete na ta blockaris me tipota mono , ama kaneis ban ip
0 A-error Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 ston server mpike enas kai mou ekane monos tou restart ton server kai ebgale kati weapons epano tou kai eskage trela dmg kai den 3ero ti na kano kai 8elo kati na to kano na min douleyei ayto to programa kai kanena allo ayto 8elo ama mporeite na mou dosete ena link i na mou pite pos... ty
0 Th3oneGandalF Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 hmm ... Mhpws iksere kana admin account k to kane etc ???
0 TheRuleZzZ Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 tetoiou idious hack proti fora akouw : ston server mpike enas kai mou ekane monos tou restart ton server kai ebgale kati weapons epano tou kai eskage trela dmg kai den 3ero ti na kano kai 8elo kati na to kano na min douleyei ayto to programa kai kanena allo ayto 8elo ama mporeite na mou dosete ena link i na mou pite pos... ty fysika kai yparxoun programmata pou blockaroun ta hack programmata , apla den briskontai eukola ta hack tools den ginete na ta blockaris me tipota mono , ama kaneis ban ip
0 A-error Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 koita ayton den i3ere kanenan admin ma kanenan .. ti na sas po den 3ero exo dei polla hack kai den 3ero ti na kano o allos mpike ston server kai kanei + 40 pou einai to max sinexeia kai kanenas allos den mporei na to kanei kai to kanei aytos me hack ti na po den 3ero kan
0 A-error Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 paidia ama mporhte kai exete ena link emu Intreclude pack pou einai kalo kai den exei kanena problima.. ty kia gia tin boi8ia gia prin::P
0 SirKuo Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 pare tou themda;l alla xoris gm shop ke buffer gia na min exeis bug afti eine i gnomi mou
0 A-error Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 to exo katebasei ayto to pack kai den einai kalo 8elo ena emu na einai kalo plzz doste mou ena link
0 Versus Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Loipon ena warning gia olous tous ili8ious p tous fainetai toso diskolo na postaroun sto swsto section..Apo twra kai epeita 8a metikanoume ta topics xwris redirection dld dn 8a mporeite na briskete ta topics sas kai 8a xreiazetai na psaxnete.Auto 8a ginei gt EISTE anikanoi na postarete se swsto section.DLD toso diskolo einai na postarete ta request sas sta request SECTIONS? To kanw move xwris redirection,na dw ti 8a kanete apo twra kai epeita..
0 Stefoulis15 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Loipon ena warning gia olous tous ili8ious re c, fakoyka ok exeis dikio. simfwnw + epafksanw... alla einai anagki na ts vrizeis? dn borw na t ktlvw.. ntax dn lew eisai mod.. me geia s me xara s...alla min to kseftilisoume to 8ema.... sta rules dn leei pou8ena oti oi mod boroun na vrizoun opion 8eloun elef8era.. :S
Question
A-error
geia sas paidia 8elo ana mporeite na mou pite ti na kano gia na min mporoun na mpoun hacker sto server mou kai mou kanoun hack ama mporeite plz boi8isteme ama 8elete.. ty
11 answers to this question
Recommended Posts