Jump to content

Recommended Posts

Posted

Είπα οτι τους έτοιμους υπολογιστές τους λείπει είτε ο καλός επεξεργαστής είτε οι μητρικές είτε το συνολικό πακέτο ως γενικότερη άποψη. Κααι πρακάτω λες δηλαδή αν δώσω 6.500 ευρώ θα έχω ένα καλό υπολογιστή που είναι σα να μου λές οτι διαφωνείς στην ιδέα του "φτιάξε μόνος σου τον υπολογιστή σου" και πάρε ένα έτοιμο φθηνιάρη πράγμα που έρχεται σε αντίθεση με τα εώς τώρα λεγόμενα σου στο παραπάνω ποστ. Εγώ λοιπόν τώρα σου τεκμηρίωσα πλήρως την άποψή μου. Ε λοιπόν για πές.

Όχι, λες έχω βγάλει από τη δουλειά μου στα pc 6.000 ευρώ. Εγώ δεν το κατάλαβα σωστά το συγκεκριμένο και έδωσα μία άκυρη απάντηση. Αυτό είναι λάθος, δεν διαφώνησα σε αυτό που είπες, που είδες διαφωνία;

Και που είπα άμα δώσω 6.500 θα έχω καλό υπολογιστή; Πόσταρες και το ss, μπερδεύτηκα σε αυτό που έγραψες και νόμιζα ότι έχεις ΔΩΣΕΙ τόσα, όχι ότι έχεις πάρει για σπουδές κλπ :genius: κάτι τέτοιο προφανώς (δεν θυμάμαι καλά κιόλας).

Τεσπα, στο σημείο που σε έκραξα είναι που λες ότι δίνεις συμβουλές για pc και σου σκάνε 500ρικα.

Posted

Ο πιο ακριβός trinity κάνει 136 ευρώ, η πιο καλή μητρική με FM2 socket 150 ευρώ, παίρνεις ένα κουτί με 20 ευρώ, 4 GB ram με 30~ ένα τροφοδοτικό μέτριο με 50-75 ευρώ και έναν ssd με 85€ και έχεις καλύτερο pc απο το 80% του mxc. Τα περιφεριακά πάνε στην άκρη, ποντίκι πληκτρολόγιο σετ 15 ευρώ και οθόνη με ένα 150άρι και είσαι έτοιμος. Με ενσωματωμένη Radeon HD 7660D δεν χρειάζεσαι ούτε GPU να αγοράσεις αν κάνεις ελαφρό gaming, το mw3 το σηκώνει για την πλάκα του. Μην ακούς γενικά τις γνώμες απο εδώ πέρα, ο καθε ένας πικραμένος πετάει ότι βρει μέσα στο pc με έναν i5-i7 και λέει ότι έχει καλό pc χωρίς να τσεκάρει benchmarks

Posted

Ο πιο ακριβός trinity κάνει 136 ευρώ, η πιο καλή μητρική με FM2 socket 150 ευρώ, παίρνεις ένα κουτί με 20 ευρώ, 4 GB ram με 30~ ένα τροφοδοτικό μέτριο με 50-75 ευρώ και έναν ssd με 85€ και έχεις καλύτερο pc απο το 80% του mxc. Τα περιφεριακά πάνε στην άκρη, ποντίκι πληκτρολόγιο σετ 15 ευρώ και οθόνη με ένα 150άρι και είσαι έτοιμος. Με ενσωματωμένη Radeon HD 7660D δεν χρειάζεσαι ούτε GPU να αγοράσεις αν κάνεις ελαφρό gaming, το mw3 το σηκώνει για την πλάκα του. Μην ακούς γενικά τις γνώμες απο εδώ πέρα, ο καθε ένας πικραμένος πετάει ότι βρει μέσα στο pc με έναν i5-i7 και λέει ότι έχει καλό pc χωρίς να τσεκάρει benchmarks

Σκύλα σε παρακαλώ, 5 μήνες έρευνας πριν χτίσω το pc μου :kidding:
Posted

Αξίζει ο trinity; πρώτη φορά μου τον προτείνουν.
Posted

Αξίζει ο trinity; πρώτη φορά μου τον προτείνουν.

Σύγκρινε benchmarks απο blogs, δεν μπορώ να προτείνω κάτι που μπορείς να έχεις προσωπική γνώμη.

Εμένα κατά την γνώμη μου AMD > Intel.

Και η AMD έχει καινούρια τεχνολογία, είναι διαχρονικό κομμάτι ο trinity.

• 2 weeks later...
Posted

Σύγκρινε benchmarks απο blogs, δεν μπορώ να προτείνω κάτι που μπορείς να έχεις προσωπική γνώμη.

Ok. καμία άλλη πρόταση;
Posted

agree.

Posted

Tbh, OS den xreiazesai.

H graph card.. asdasdasd.

Trofodotiko se i5, ligo malakia, isws xreiasteis kaluterh graph card argotera kai na mh th paleuei to pc.

Giati den kaneis ena build monos sou? H estw na pareis ena aplo PC xwris ta perifereiaka?

Pantws h timh einai ok gi'auto to paketo

Posted

Tbh, OS den xreiazesai.

H graph card.. asdasdasd.

Trofodotiko se i5, ligo -beep-ia, isws xreiasteis kaluterh graph card argotera kai na mh th paleuei to pc.

Giati den kaneis ena build monos sou? H estw na pareis ena aplo PC xwris ta perifereiaka?

Pantws h timh einai ok gi'auto to paketo

Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δε χρειάζομαι OS.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...