Fortuna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 "Ο Teemo είναι πολύ συμπαθητ... ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥ" -Nikoloudos Quote
Fortuna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Skype με Crystalin, Nikoloudo και Chucky και έπαιζα Cassio jungle. "I GANK MID, I GANK MID" Μας σκοτώνει 1v2 και πιάνω "Ω ΤΣΙΦΣΑ ΚΑΡΙ ΠΙΘ, ΤΑ ΤΣΙΦΣΑ ΜΑΜΑ, Ω ΤΑ ΤΣΙΦΣΑ ΡΟΠ, CASSEROPITA JUNGLE USELESS." Quote
Fortuna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 "Παιδιά, έχω παρατηρήσει ότι δε φέρεστε ωραία στους συμπαίκτες σας και χαλάτε τη χημεία ανάμεσα στην ομάδα. Πρέπει να ενωθούμε σαν μια γροθιά και να λειτουργήσουμε σαν ομάδα... ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ;" Quote
Fortuna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ΚΛΑΙΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟ LUC1; ΧΑΧΑΧΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧ Quote
Fortuna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 "Αγόρασα τη φανάρι του Ριγκλ. Δεν είναι δικό μου, είναι του Ριγκλ. Πήγα και του τη έκλεψα τη φανάρι ρε" Quote
Fortuna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Μαλάκα, θα ηχογραφώ τις κλήσεις, δεν παίζει χαχαχα Quote
Xplicit7 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ρε φίλε όποτε παίζουμε και μιλάμε skype όλο και κάτι επικό θα πούμε χαχαχαχαχα Quote
Dask Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Μαλάκα, θα ηχογραφώ τις κλήσεις, δεν παίζει χαχαχα Και τότε με τον Demigod που του κάνω σαν κανονικός αλβανός μιλάς, και μου κάνει αλβανός είμαι. :/ Quote
Fortuna Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Και τότε με τον Demigod που του κάνω σαν κανονικός αλβανός μιλάς, και μου κάνει αλβανός είμαι. :/ HAHAHAHAHAHAHAHAHA Quote
Xplicit7 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Και τότε με τον Demigod που του κάνω σαν κανονικός αλβανός μιλάς, και μου κάνει αλβανός είμαι. :/ Ρε αρχίδι μην ξαναπειράξεις τον Χρηστάρα, ήταν κολλητός μου στο Γυμνάσιο μετά στο Λύκειο έφυγε και χαθήκαμε :/ Quote
Dask Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ρε αρχίδι μην ξαναπειράξεις τον Χρηστάρα, ήταν κολλητός μου στο Γυμνάσιο μετά στο Λύκειο έφυγε και χαθήκαμε :/ Θα τον ξαναφέρω που θέλω να μου ρίξει κάτι μπετά στην οικοδομή, θα κανονίσω να βρεθείτε. Quote
Xplicit7 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Θα τον ξαναφέρω που θέλω να μου ρίξει κάτι μπετά στην οικοδομή, θα κανονίσω να βρεθείτε. Δε θυμάμαι που δουλεύει, νομίζω ηλεκτρολόγος τελείωσε από το επαλ και δουλεύει κάπου βοηθός. Quote
WeirdSituation Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Θα τον ξαναφέρω που θέλω να μου ρίξει κάτι μπετά στην οικοδομή, θα κανονίσω να βρεθείτε. μπετόβλακας ή αλβανός; Quote
Recommended Posts