Reptant_ Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΚΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΚ? u did WE NEVER FORGET και τα caps δεν βοηθησαν ποτε κανεναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineage II Amethyst Posted September 15, 2012 Author Share Posted September 15, 2012 Ελα μωρε εσυ Anonymous Finito,σε μενα γιατι δεν απαντας? Δεν εχεις τι να πεις?Πουλιεσε για 30ευρωπουλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K4rmaArr0ws Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 u did WE NEVER FORGET και τα caps δεν βοηθησαν ποτε κανεναν ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? ΚΑΙ ΓΩ ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΚΑΡΕΣ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ , ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptant_ Posted September 15, 2012 Share Posted September 15, 2012 Ελα μωρε εσυ Anonymous Finito,σε μενα γιατι δεν απαντας? Δεν εχεις τι να πεις?Πουλιεσε για 30ευρωπουλα? πρωτον δεν εχω παρει φραγκο. δευτερον, too much spam. Danni, δεν προκειται να αλλαξει αυτο που εγινε. το κλειδωνω γιατι πολυ σπαμμαρατε.Απο δευτερα παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zake Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΦΙΝΙΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ; ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΙ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΣ? ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΩ TRADES ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Συγκεκριμένα εγώ το έκανα lock το topic σου. Το ότι έκανες κάποια μικρά trades των 10 και 25 ευρώ paysafe δε σημαίνει ότι αν πάρεις μια 100άρα δε θα γίνεις λούης. Οι κανόνες είναι κανόνες, αυτοί που είχαν φάει ban στο παρελθόν για scam απαγορεύεται να κάνουν topic. Τέλος και άντε γεια από το forum άμα δεν σου αρέσει. Όσο για εσένα intheend σε προειδοποίησα πως θα υπάρξουν συνέπειες αν κάνεις τόπικ, αν δεν απατώμαι στο τηλέφωνο άκουσα "Πες μου ότι είσαι σπίτι, πες μου γιατί scamαρα 3 paysafe και θα προλάβουν να μου τις πάρουν." και άλλα άκουσα, δε νομίζω ότι θέλεις να βγουν στη φόρα. Επίσης, στο facebook ακόμη υπάρχουν οι συνομιλίες μας που σε είχα ρωτήσει κάποτε "πως και μου δίνεις τόσες paysafecards μαζεμένες;" (μπας και είχες σέρβερ και σου έκανα οικονομική τιμή) και μου είχες πει ότι και καλά πουλάς chars σε l2 servers, παίρνοντας τις psc και δίνοντας ψεύτικα accounts ... και φυσικά στο τέλος block. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts