Jump to content

Question

Posted

Γεια σας.. Θέλω να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις.

1) Τα Geodata τι είναι και σε τι χρειάζονται;

2) Όταν έχω τον server στο pc μου κολλάει (το pc); Γιατί τον κάνω format και μόλις βάζω τον server κολλάω πολύ... Μήπως από τα πολλά αρχεία που έχει ο server;

Ευχαριστώ !

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Γεια σας.. Θέλω να μου απαντήσετε σε 2 ερωτήσεις.

1) Τα Geodata τι είναι και σε τι χρειάζονται;

2) Όταν έχω τον server στο pc μου κολλάει (το pc); Γιατί τον κάνω format και μόλις βάζω τον server κολλάω πολύ... Μήπως από τα πολλά αρχεία που έχει ο server;

Ευχαριστώ !

ti ram exei to pc sou?

• 0
Posted

1)Στην ουσία αν βάλεις geodata στον σέρβερ σου δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ.

2)Μάλλον το pc σου δεν είναι αρκετά καλό και φουσκώνει εύκολα.

• 0
Posted

1)Στην ουσία αν βάλεις geodata στον σέρβερ σου δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ.

2)Μάλλον το pc σου δεν είναι αρκετά καλό και φουσκώνει εύκολα.

Το 2 οκ δεν με απασχολεί και τόσο γιατί όντως δεν είναι και το καλύτερο pc. Τώρα για το πρώτο.. Τι εννοείς όταν λες δεν θα γίνοντα wall shots,wall prays κλπ.;;

Edit: Συγγνώμη Devilfenix δεν είδα το Reply σου.. Έχω 2GB Ram

• 0
Posted

:-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ Όχι.. !!

να βαράς μέσα απο τείχους τον άλλον(ή πέτρες),να πηγαίνεις πίσω από το pray room στο siege για να κάνεις wall pray etc.
  • 0
Posted

Α ωραία.. Δηλαδή αν βάλω geodata αυτό δεν θα γίνετε;

analoga ta geodata einai san ta source ama einai private project tote nai alla einai polla geodata pou den kanoun tpt :)
  • 0
Posted

analoga ta geodata einai san ta source ama einai private project tote nai alla einai polla geodata pou den kanoun tpt :)

Ok. Ευχαριστώ πολύ.. Μπορείτε να το κλειδώσετε.

• 0
Posted

Α ωραία.. Δηλαδή αν βάλω geodata αυτό δεν θα γίνετε;

Οχι δεν θα γίνεται.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock