Jump to content

M@n80$

Members
  • Posts

    775
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About M@n80$

Contact Methods

  • Website URL
    http://MaxCheaters.com

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Don't play with me!!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

M@n80$'s Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. Γεια σου ρε Βαγγο!
  2. I am with you bro. I'm waiting for the GRAND OPENING. Good Luck!
  3. M@n80$

    iPhone 4

    αν μου πειτε πως θα το μαθω ναι. θα σας πω. αλλα πωωως θα το μαθωω;
  4. M@n80$

    iPhone 4

    οχιι. απο Αμερικη :3
  5. Απο το ΓΕ.Λ παιρνεις απλα το απολυτηριο λυκειου και δεν παιρνεις καποια ειδικοτητα και περνας και σε Α.Ε.Ι ενω απο ΕΠΑ.Λ μονο σε Τ.Ε.Ι. Βεβαια μπορεις να δηλωσεις απο την 1η Λυκειου να πας και σε Α.Ε.Ι και απλα κανεις καποια εξτρα μαθηματα! Επισης απο το ΕΠΑ.Λ παιρνεις και πτυχιο, π.χ ηλεκτρολογου ή μηχανικου και απολυτηριο λυκειου, ενω απο το ΓΕΛ μονο απολυτηριο οπως προανεφερα. Κατα την γνωμη μου αν εισαι καλος μαθητης του 18, να πας στο Γενικο και να περασεις καπου στο Α.Ε.Ι, αν εισαι μετριος να πας στο ΕΠΑ.Λ και να παρεις μια ειδικοτητα που σου αρεσει και μετα να περασεις και σε ενα Τ.Ε.Ι και εισαι gg. !
  6. M@n80$

    iPhone 4

    Και μολις μαθω τι θα γινει ; πως μπορω να το ξεκλειδωσω ; θελει 150 € ;
  7. M@n80$

    iPhone 4

    εχω αγορασει ενα iphone 4 απο το εξωτερικο και ειναι κλειδωμενο.. δεν μπορω να παρω τηλεφωνα και να στειλω sms.. κανενας help πως να το ξεκλειδωσω ; εχω ψαξει ολο το google!
  8. Το καλυτερο GM Shop που εχω δει ως τωρα. Εχει τα παντα μεσα για οποιοδηποτε server. Πολυ καλη δουλεια συνεχισε ετσι! :)
  9. Παω να μπω 0.facebook.com.. Δεν φορτωνει και ξαφνικα, πεταει ενα παραθυρο.. Προβλημα συνδεσιμοτητας δεδομενων.. :rage: Δεν ηταν δυνατη η δημιουργια ασφαλους συνδεσης! Ξερεται τι παίζει; :good sir:
  10. Προσπάθησες να ανοίξεις σε Safe Mode; Αν ναι κ πάλι γίνετε αυτό δεν έχεις επιλογή! Μόνο format.
  11. M@n80$

    About l2

    L2 Elite C4 - 2008 Intelude C6 - 2009 L2 Elite C4 & Interlude - 2010 Freya & Interlude - 2011 Freya & Interlude - 2012 Freya & Interlude - 2013 Nothing - Now! ALWAYS SPS or Necro^^
  12. Ενταξει 100000000 ευχαριστω αλανι μου.. 1000 ευχαριστω.. μπορειτε να το κλριδωσετε..
  13. Ωχ ωχ ωχ.. Πως θα του τα πω αυτααα.. Τελος παντων παιζει τιποτα με το καλωδιο; π.χ υπαρχει.περιπτωση κατι να επαθε το καλωδιο; Αλλα το pc ειχε κλεισει ξαφνικα!
  14. Γεια σας αλανια.. χαλασε ενα pc ενος φιλου μου.. εκει που επαιζε λολ, κλεινει ξαφνικα το pc.. κ μολις παει να το ξανα ανοιξει δεν κανει τιποτα.. δεν δουλευει.. δεν κανει τιποτα!! λετε να ειναι το τροφοδοτικο; κανενας επεξεργαστης μηπως;
×
×
  • Create New...