Traixz Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 <gnwmi mou>kala autoi exoun xefigei entelos</gnwmi mou> gia ton pakistano exoun dikio Kai Oxi gt einai pakistanos Kai elinas na tan auto p ekane eitan anepitrepto xtpise Kai aselgise panw se ena koritsaki dld eleoc entelos zwwn Kai xaropaleuei exetesias tou! F@ck da m@daf@cker Quote
BonJovi® Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Συμφωνώ αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά και λογικά Φυσικά θα πρέπει να αρχίσει μέσα από την πολιτική ζωή της χώρας η εκτέλεση! Quote
UnSponsored Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 <gnwmi mou>kala autoi exoun xefigei entelos</gnwmi mou> gia ton pakistano exoun dikio Kai Oxi gt einai pakistanos Kai elinas na tan auto p ekane eitan anepitrepto xtpise Kai aselgise panw se ena koritsaki dld eleoc entelos zwwn Kai xaropaleuei exetesias tou! F@ck da m@daf@cker proti fora pou sumfonw me kati pou eipe o Traixz Quote
Zoke Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Καμια φορα η ζωη μπορει να γινει χειροτερη απτο θανατο. Για μενα, αν κατσει καποιος ισοβια σε ενα μπουντρουμι για καποιον που σκοτωσε, θαναι πολυ πιο βασανιστικο απτο να πεθανει μεσα σε 1 λεπτο. Quote
Xplicit7 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Η Χρυση Αυγη τραβαει βλεμματα για αυτο Δεν ξερω ακριβως τον Λογο που ασχολουνται (δεν ειμαι χρυσαυγιτης, συμφωνω ομως με καποια θεματα τους). Ο Μονος εδω μεσα που βλεπω να ξερει και να υποστηριζει την γνωμη του με επιχειρηματα τα οποια θεωρει αυτος σωστα ειναι ο Nikodoylos, οι περεταιρω ασχολειστε με κατι που ακουτε στους δρομους και ετυχε να συμφωνησετε χωρις να ξερετε αν ισχυει. Η μιση γνωση ειναι χειροτερη της αγνοιας, αυτο εχω να πω. Μπραβο Νikodoule σε θαυμαζω, αυτο ομως δεν σημαινει απαραιτητα οτι συμφωνω μαζι σου :) Μα δε χρειάζεται να συμφωνήσετε μαζί μου και ουδέποτε προσπάθησα να επιβληθώ όπως έχεις καταλάβει. Quote
sτrίkε- Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Μα δε χρειάζεται να συμφωνήσετε μαζί μου και ουδέποτε προσπάθησα να επιβληθώ όπως έχεις καταλάβει. Δεν ειπα οτι ειπες οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου. Απλα σου δειξα μια εικονα, δικια μου εικονα. Quote
Xplicit7 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Δεν ειπα οτι ειπες οτι πρεπει να συμφωνησουμε μαζι σου. Απλα σου δειξα μια εικονα, δικια μου εικονα. Ναι ρε το κατάλαβα ;p Quote
Nicolás™ Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Συνφωνώ αν πρόκειτε για δολοφόνους, βιαστές και προδότες του κράτους η του έθνους. Quote
WeirdSituation Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ναι σε ακραίες περιπτώσεις αλλά να μην μπαίνουν κανάλια μέσα και μαλακίες τέτοιες γιατί θα πετάνε σάλια και εκεί και θα το ξεφτιλήσουν το πράγμα. Quote
WeirdSituation Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ναι σε ακραίες περιπτώσεις αλλά να μην μπαίνουν κανάλια μέσα και μαλακίες τέτοιες γιατί θα πετάνε σάλια και εκεί και θα το ξεφτιλήσουν το πράγμα. Quote
roadwarrior Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ante kairos itan giati exoume paraginei,sumfono apoluta me tin efarmogi tou nomou Quote
roadwarrior Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 ante kairos itan giati exoume paraginei,sumfono apoluta me tin efarmogi tou nomou Quote
HookeyPooke Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Συνφωνώ αν πρόκειτε για δολοφόνους, βιαστές και προδότες του κράτους η του έθνους. Quote
HookeyPooke Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Συνφωνώ αν πρόκειτε για δολοφόνους, βιαστές και προδότες του κράτους η του έθνους. Quote
Recommended Posts