Jump to content

Zoke

Members
  • Posts

    131
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

Everything posted by Zoke

  1. What a lol team should contain? I mean what kind of champions (AP,ADC etc).
  2. And a noobish question again - what re means and when to use it? :)
  3. Εξαρταται τι ζητας απτο pc, αν το θες για απλη καθημερινη χρηση ειναι οτι πρεπει. Αν θες να το γυρισεις σε πολυ gaming και σε μεγαλες αναλυσεις τοτε θες 2-3 πραγματακια.
  4. Tsaki - Του Goa Το Πρωκτολούκουμο Ρισπεκτ στον τσακι.
  5. Kanonas (RNS) ft Ripu,Detro,Adespoto,Supreme,Timwros,Zaralee - Parto
  6. Βλεπω εχεις μελετησει καλα τον αναρχισμο. Αποψεις διαστρεβλωμενες και αερολογιες του κωλου σε καθε σου ποστ. Προτεινω ανεπιφυλακτα, ως την επομενη παπαρια που θα πεις δημοσιως, να ανατρεξεις τουλαχιστον ως το βικιπαιδεια.
  7. Μηπως εχεις βοηθησει αρκετα σε αυτο?
  8. Ε ναι λοιπον. Χρησιμοποιεις τις αερολογιες και τα σαλια σου σαν επειχηρηματα. Εισαι το λιγοτερο τραγικος. Εχεις μπερδεψει την πολιτικη (με οποια εννοια στην εχουν περασει στο μυαλουδακι σου) με τον χουλιγκανισμο.
  9. H συζητηση για το ποιος εχει φαει αμασητο οτι του εχουν δωσει, δεν νομιζω να σε βολευει εχοντας τελειωσει σχολη αστυνομιας.
  10. Τα καραφλα μου δινουν τροφη δεν φταιω εγω.
  11. Το βράδυ της Κυριακής 30 Σεπτέμβρη, αντιφασιστική μηχανοκίνητη περιπολία δέχτηκε επίθεση από μπάτσους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 6 ατόμων και 17 προσαγωγές. Η 3η κατά σειρά μηχανοκίνητη αντιφασιστική περιπολία ανέκοψε το καταστροφικό έργο των χρυσαυγιτών, όταν τους συνάντησε στο δρόμο της να σπάνε και να λεηλατούν μαγαζιά μεταναστών στην πλ. Αμερικής. Οι μπάτσοι, με αξιοσημείωτη εγρήγορση, έτρεξαν να συνδράμουν τ΄ αδέρφια τους χρυσαυγίτες και να χτυπήσουν σε 2 σημεία την πορεία των αντιφασιστών. Το "αντισυστημικό" κώμα της χρυσής αυγής, παρά την έμπρακτη υποστήριξη που δέχεται από μπάτσους και κράτος όπως αποδεικνύουν τα πρόσφατα γεγονότα στην Άρτα, τον Βόλο, την Κοζάνη, θα τα βρουν δύσκολα στο δρόμο. Παρά τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια, παρά την υποστήριξη από κράτος, μπατσοτρομοκράτες και μμε, οι άνθρωποι αυτού του τόπου δεν επιτρέπουν την επέλαση του ναζισμού και αντιστέκονται με κάθε μέσο. Την ίδια στιγμή που η εξουσία προσπαθεί να παίξει το παιχνίδι των ίσων αποστάσεων (θα πατάξουμε τα άκρα...), είναι οφθαλμοφανέστατο ότι ο μοναδικός στόχος και εναγώνια προσπάθειά της, είναι να χτυπήσει και να καταστείλει με όλα τα μέσα την αντίσταση των αγωνιστών που αποτελεί και το εμπόδιο στα σχέδιά της. Έτσι ενώ γινόμαστε μάρτυρες άγριας καταστολής των λαϊκών συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων, ενώ διασύρουν απεργούς διαδηλωτές δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους, χαϊδεύουν τ΄ αυτιά των δολοφόνων ναζίδων της χρυσής αυγής, είτε πρόκειται για βουλευτές τους είτε για απλά μέλη, φιλαράκια των κατασταλτικών δυνάμεων... Πηγη: https://athens.indymedia.org/?lang=el
  12. Ενδιαφερον, που το στηριζεις?
  13. can champions or ip (points) somehow tranfer to another account?
  14. 7.9 ειχα αλλα βγηκαν οι vertex 4 ssd. :(
  15. kalimera kai kala stefana sosous pantreyonte
  16. Ουτε με αυτην την λογικη δεν συμφωνω. Οσο αντιθετος και αν ειμαι οσο ο αλλος (χρυσαυγιτης στην περιπτωση) ειναι ανοιχτος στον διαλογο θα πρεπει μεσα απο ωριμο διαλογο να αλλαξει.
  17. Δεν λεγεται κομπλεξ. Οσα τοπικ γραφονται εδω ειναι ειδησεις, σε περιπτωση που δεν το χεις καταλαβει. Τωρα αν οι πραξεις της χρυσης αυγης ειναι απο μονες τους γεματες κομπλεξ και ξενοφοβια, δεν σου φταιει το δικο μου τοπικ.
  18. Ούτε καν σε μια ηλικιωμένη αλλοδαπή γυναίκα που πλησίασε και ζήτησε φαγητό γιατί το είχε ανάγκη. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος με έντονη ειρωνεία της είπε να πάει να ζητήσει φαγητό από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και την έδιωξε. Η ηλικιωμένη γυναίκα που πίστεψε (!) ότι ίσως μπορέσει να πάρει λίγα τρόφιμα ζήτησε συγγνώμη και έφυγε... πηγη
×
×
  • Create New...