Jump to content

Recommended Posts

Posted

Υπαρχουν πολλοι Skilled Dev εδω μεσα,που πιστευω θα βοηθουσαν τον Maxtor χωρις λεφτα.Τωρα να ερχεσαι εσυ ο ασχετος να μας λες να σου πληρωσουμε το PC για να κανεις τον χαβαλε σου,δεν λεει πολλα πιστευω. Αnyway εχει γινει πολυ Spamm εδω περα οποτε ενα Lock δεν ειναι κακο

Αυτος ειπε να βαλει το μεγαλυτερο ποσοστο,τωρα βλεπουμε γιατι δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα απο το σπιτι και μονο
Posted

Αυτος ειπε να βαλει το μεγαλυτερο ποσοστο,τωρα βλεπουμε γιατι δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα απο το σπιτι και μονο

Re King milame gia OFF,ama piasei 1k atoma ti 8a kanei?8a pa8ei kokobloko to pc..gamise mas tr me tn ka8e anideo
Posted

Oταν λες οτι δεν ειναι καλη ιδεα ξερεις τι υπονοείται? οτι καλυτερη ιδεα ειναι το datacenter που θελει 500 ευρω minimum για το μηχανημα μας. προσοχη! : χωρις να γνωριζουμε τι το κανουν,ποιος βλεπει τα files μας, αν υπαρξει πυρκαγια κτλπ κτλπ . Oλα τα πληρωνεις, υπαρχουν και οργανωμενα datacenters που εχουν πχ επιλογη 50 ευρω επιπλεον στο 500σαρικο για camera παρακολουθησεις, αλλα κανενας δεν θα δινει 2 ενικοια σπιτιων για ενα pc

Posted

Re King milame gia OFF,ama piasei 1k atoma ti 8a kanei?8a pa8ei kokobloko to pc..-beep-e mas tr me tn ka8e anideo

Το μηχανημα τα πιανει χαλαρα. Θα διαθετουμε καλυτερο μηχανημα απο τον novaworld.eu που εχει 800 ατομα no lag. Το ιντερνετ connection , fiber 100 mbps apo vivacom.bg

Posted

Oταν λες οτι δεν ειναι καλη ιδεα ξερεις τι υπονοείται? οτι καλυτερη ιδεα ειναι το datacenter που θελει 500 ευρω minimum για το μηχανημα μας. προσοχη! : χωρις να γνωριζουμε τι το κανουν,ποιος βλεπει τα files μας, αν υπαρξει πυρκαγια κτλπ κτλπ . Oλα τα πληρωνεις, υπαρχουν και οργανωμενα datacenters που εχουν πχ επιλογη 50 ευρω επιπλεον στο 500σαρικο για camera παρακολουθησεις, αλλα κανενας δεν θα δινει 2 ενικοια σπιτιων για ενα pc

6 ατομα ειπες,θα μαζεψουνε ενα ποσο,δεν μπορει ο l2mxc να ειναι απο home γιατι θα εχει σιγουρα πανω απο 1κ,μονο και μονο τα members εδω να μπουνε  τα περνανε
Posted

και ποιος σκατά είσαι εσύ;

Πόσο άσχετος παίζει να σαι ρε φιλε? Είπες τιποτα λογικό , σωστό? Συνεισφέρεις/ Προσφέρεις στην συζητηση κατι θετικο? Ποια ειναι η θεση σου ρε φιλε εδω μεσα?

Posted

6 ατομα ειπες,θα μαζεψουνε ενα ποσο,δεν μπορει ο l2mxc να ειναι απο home γιατι θα εχει σιγουρα πανω απο 1κ,μονο και μονο τα members εδω να μπουνε  τα περνανε

Με 100 Mbps και το hardware , σηκωνεις 2κ κοσμο. Καλημερα

Απλα βρισκουμε το team, "δινουμε τα χερια" και ξεκιναμε , παραγγελνω τα εξαρτηματα,τα κανω με δοσεις, βαζω και απο την τσεπη μου για τα υπολοιπα και παμε!

Posted

και γιατι να ελενχεις τα παντα εσυ? αμα π.χ κλεισει κτλπα σου μενουνε μετα
Posted

Πωπω τι εισαι εσυ ρε πουστι μου,ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΞΕΚΟΛΑ @@@@ ΣΗΚΩΝΕΙΣ
Posted

και γιατι να ελενχεις τα παντα εσυ? αμα π.χ κλεισει κτλπα σου μενουνε μετα

Ναι ξερω μου μενουν, τα χρεη μακακα  :D

Posted

Πωπω τι εισαι εσυ ρε πουστι μου,ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΞΕΚΟΛΑ @@@@ ΣΗΚΩΝΕΙΣ

Εδω θα μαστε, αν βγω λαθος , θα σε παραδεχτώ, δεν υπαρχει λογος να οδύρεσαι...

Posted

Ναι ξερω μου μενουν, τα χρεη μακακα  :D

γιατι πιστευεις οτι αν ανοιξεις ετσι θα βγεις χαμενος
Posted

αν κλεισει σε 5-6 μηνες , ενω τα εξαρτηματα του dedicated θα χουν ακομα απο τους 36 μηνες (3 χρονια) 32 μηνες , ναι θα φορτωθω σαν φοιτητης, μεγαλο χρεος.

Posted

sorry pou epemvenw..

ama klisei o server ston 1 xrono p.x

ta ipolipa 2 xronia 9a plironei monos tu tis doseis tu pc

75 eurw monos tu ton mina 9a dinei :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...