Jump to content
  • 0

[HELP]Eclipse

Question

Posted

Δυο ερωτήσεις να κάνω..

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το eclipse και γενικά με την java. Θέλω να μου πείτε κάτι. Όταν έχω ένα code και έχει (-) και έχει και (+), τι κάνω; Πως τον κάνω pass; Δηλαδή πως κάνω pass ένα java code;

Π.χ έχω τον server και τον ανοίγω κανονικά... Τον κάνω Build και μετά θέλω να περάσω 1 java code. Πρέπει να παω στο eclipse, και να το περάσω και μετά να ξανακάνω το Build και όλα από την αρχή ξανά; Θέλω να μου εξηγήσετε..

Recommended Posts

• 0
Posted

Κοιτάξτε γιατί πάλι μπερδεύτηκα. Εγώ θα έχω το compiled pack μου και όταν περνάω ένα code θα αλλάζω τα libs. Όταν θα αλλάζω τα html θα τα αλλάζω κανονικά από το compiled pack μου.

Αυτό δεν λέτε;

• 0
Posted

Κοιτάξτε γιατί πάλι μπερδεύτηκα. Εγώ θα έχω το compiled pack μου και όταν περνάω ένα code θα αλλάζω τα libs. Όταν θα αλλάζω τα html θα τα αλλάζω κανονικά από το compiled pack μου.

Αυτό δεν λέτε;

• 0
Posted

Αυτό δεν λέτε;

όταν θα αλλάζεις απο datapack(sql,xmls etc) θα κάνεις replace τα παλιά sql,xmls με τα καινούργια ή θα παίρνεις τις γραμμές που έχεις αλλάξει και θα τις βάζεις στοn server σου.
  • 0
Posted

Αυτό δεν λέτε;

όταν θα αλλάζεις απο datapack(sql,xmls etc) θα κάνεις replace τα παλιά sql,xmls με τα καινούργια ή θα παίρνεις τις γραμμές που έχεις αλλάξει και θα τις βάζεις στοn server σου.
  • 0
Posted

Δεν μπορω να καταλαβω... Τελος παντων, κλειδωστε το και αν δεν καταλαβω κατι η θελω βοηθεια θα κανω post  εδω...

• 0
Posted

Δεν μπορω να καταλαβω... Τελος παντων, κλειδωστε το και αν δεν καταλαβω κατι η θελω βοηθεια θα κανω post  εδω...

• 0
Posted

Οκ, αν έχεις απορία pm me να το ξεκλειδώσω.
  • 0
Posted

Οκ, αν έχεις απορία pm me να το ξεκλειδώσω.
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...