Jump to content
  • 0

[HELP]Eclipse

Question

Posted

Δυο ερωτήσεις να κάνω..

Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το eclipse και γενικά με την java. Θέλω να μου πείτε κάτι. Όταν έχω ένα code και έχει (-) και έχει και (+), τι κάνω; Πως τον κάνω pass; Δηλαδή πως κάνω pass ένα java code;

Π.χ έχω τον server και τον ανοίγω κανονικά... Τον κάνω Build και μετά θέλω να περάσω 1 java code. Πρέπει να παω στο eclipse, και να το περάσω και μετά να ξανακάνω το Build και όλα από την αρχή ξανά; Θέλω να μου εξηγήσετε..

Recommended Posts

• 0
Posted

Οι γραμμές που έχουν ένα - μπροστά είναι αυτές που πρέπει να αφαιρεθούν και αυτές που έχουν + να προστεθούν αντίστοιχα. Όσο για το άλλο, κάθε φορά που περνάς ένα κώδικα θα κάνεις compile και θα παίρνεις μόνο το l2jserver.jar και θα το αντικαθιστάς στο gameserver σου με το παλιό.

• 0
Posted

μετά το build πας στα αρχεία του source (workspace) μέσα στον φάκελο libs.

το κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στα libs του compiled σου.

• 0
Posted

μετά το build πας στα αρχεία του source (workspace) μέσα στον φάκελο libs.

το κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στα libs του compiled σου.

• 0
Posted

Δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνω αντιγραφή το gameserver..

Μόνο τα libs κάνω αντιγραφή και είμαι gg;

• 0
Posted

• 0
Posted

ναι, και το config εάν το έχεις πειράξει.
  • 0
Posted

ναι, και το config εάν το έχεις πειράξει.
  • 0
Posted

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ !!

• 0
Posted

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ πολύ !!

• 0
Posted

πρόσεχε όμως αυτό ισχύει μόνο για το gameserver,αν κάνεις αλλαγές στην dp δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα με το .jar

πρέπει ή να πάρεις τις γραμμές που άλλαξες ή να κάνεις replace.

• 0
Posted

πρόσεχε όμως αυτό ισχύει μόνο για το gameserver,αν κάνεις αλλαγές στην dp δεν πρόκειται να κάνεις τίποτα με το .jar

πρέπει ή να πάρεις τις γραμμές που άλλαξες ή να κάνεις replace.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...