WhoCaresMyName Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Και εκεί που καθόμουν σε ένα μπαρ μόνος μου, ξαφνικά ακούω την barwoman να μου λέει : - Ορίστε, Γάλα με caotonic, κερασμένο από τη κυρία απέναντι... - Ρε μάνα, έλεος...!!! ahahha <3
WhoCaresMyName Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 I kopelia einai pio wraia apo to song :)
`Heroin Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 I kopelia einai pio wraia apo to song :) :happyforever:
Matthew Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Πεθαίνει ένας παππούς και πάει ψηλά στον Ύψιστο. Τον παραλαμβάνει ο Άγιος-Πέτρος τον πηγαίνει έξω από ένα δωμάτιο και του λέει: - Περίμενε εδώ στην σειρούλα, και έρχομαι. Μετά από 2 λεπτά ακούγονται από το δωμάτιο κραυγές. Ανοίγει γρήγορα ο ήρωας μας την πόρτα και λέει: - Τί έγινε εδώ; - Εδώ τρυπάμε την πλάτη του ανθρώπου για να του βάλουμε φτερά, λέει ο Αγιος-Πέτρος και του κλείνει την πορτα. Μετά από 2 λεπτά ξανακούγονται κραυγές: Ανοίγει πάλι ο άνθρωπος την πόρτα και λέει: - Πάλι τα ίδια; - Ε, πώς θα βάλουμε το φωτοστέφανο; λέει ο Άγιος-Πέτρος. Ο ήρωάς μας: - Άστο καλύτερα. Πάω απέναντι στην κόλαση! - Μα τι λες; Εκεί είναι ο διάβολος, θα σε πηδήξει. - Δεν πειράζει, τουλάχιστον για αυτό έχω τρύπα
Recommended Posts