Vkouk Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 κκαλα ζωαρα δεν θα κανω αλλα ενταξει το καλο ειναι οτι παω σε καλη περιοδο
™StarЯdoм® Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 καλη περιοδο?? μπα , καλυτερος μηνας να μπεις ειναι σεμπτεμβρης. καλοκαιρι εισαι εξω. Τωρα εχεις ολο το καλοκαιρι μεσα και το καλοκαιρι εχει εμπλοκη.
Vkouk Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 καλη περιοδο?? μπα , καλυτερος μηνας να μπεις ειναι σεμπτεμβρης. καλοκαιρι εισαι εξω. Τωρα εχεις ολο το καλοκαιρι μεσα και το καλοκαιρι εχει εμπλοκη. καλη περιοδο απο την εννοια του κρυου αλλα πουτσες το ξερω για το καλοκαιρι και ειναι μαλακια
™StarЯdoм® Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 καλη περιοδο απο την εννοια του κρυου αλλα πουτσες το ξερω για το καλοκαιρι και ειναι μαλακια το κρύο παλεύεται η ζέστη δεν παλεύεται :/ βύσμα έχεις;;
xrist05 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 το κρύο παλεύεται η ζέστη δεν παλεύεται :/ βύσμα έχεις;; katse na se pane evro xeimwna :D Pantws ki egw 8a protimousa xeimwna xD
Vkouk Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 χθες μου ειπε ο θειος μ οτι εχει βυσμα την γραμματεα των λοχαγων ή κατι τετοιο ολης της βορειας ελλαδας ,οποτε αν παω καπου εκει θα μιλησει μαζι της εκεινη θα επικοινωνησει με αυτον αναλογως που θα ειμαι και μπορει να παρω μεταθεση για πιο κατω θα δειξει εσυ ειχεςς;
™StarЯdoм® Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 κάτσε να σε πάνε ευρο καλοκαίρι , να κάνεις μπάνιο με πετρέλαιο για τα κουνούπια .
™StarЯdoм® Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 χθες μου ειπε ο θειος μ οτι εχει βυσμα την γραμματεα των λοχαγων ή κατι τετοιο ολης της βορειας ελλαδας ,οποτε αν παω καπου εκει θα μιλησει μαζι της εκεινη θα επικοινωνησει με αυτον αναλογως που θα ειμαι και μπορει να παρω μεταθεση για πιο κατω θα δειξει εσυ ειχεςς; ΣΤΡΑΤΗΓΟ Β'σώματος Στρατού , Τώπης Κων/νος.
Vkouk Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 κάτσε να σε πάνε ευρο καλοκαίρι , να κάνεις μπάνιο με πετρέλαιο για τα κουνούπια . απο οτι μ ειπε χθες ο θειος μου ειπε εχω ελπιδες λογικα για μια μεταθεσουλα αν παω Β.Ε :)
Vkouk Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 εχω καλα βυσματα ναυτικο αεροπορια ΠΕΖΙΚΟ δενννν ελεος
™StarЯdoм® Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Βασικά έχεις καμιά εγχείρηση στα γόνατα ; χιαστούς ; μυνίσκο;
Recommended Posts