Fanky Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Lockout Trailer (2012) HD Πολύ ειρωνεία ο πρωταγωνιστής και θα σκάσεις στο γέλιο. Την έχω δει 3 φορές με παρέα. 8)
Fanky Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Το έχεις δει; Sent from my MT11i using tapatalk 2 εγω ειπα στον εδ να το δει 8) ναι γαμάει άσχημα και έχει άπειρο γέλιο. πρώτη φορά βλέπω τόσο γέλιο σε μια ταινία δράσης..:p
FinalGod Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Όταν γυρίσω σπίτι θα το τσεκαρω Sent from my MT11i using tapatalk 2
FinalGod Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 GG.Η vodafone όλο τον Αύγουστο θα δώσει δωρεάν ίντερνετ. Sent from my MT11i using tapatalk 2
BonJovi® Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 διακοπές βον. το "Re" έτσι το βάλα ρε κλάιν :Ρ Που;
Destorion Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 χαχχαχαχαχαχαχαχα καλαμάτα. Και Κρήτη άμα πας είναι γαμάτα! Έχω ακούσει ο,τι στην Κρήτη είναι εντελώς διαφορετικές οι κουλτούρες τους Εκεί άμα γυρίσεις το ποτήρι με το ρακί ανάποδα σημαίνει Βεντέτα μου είπαν συγγενικά μου πρόσωπα. Αλλά γενικός σαν Νησί είναι Τέλειο για διακοπές τέτοιας εποχής
BonJovi® Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Και Κρήτη άμα πας είναι γαμάτα! Έχω ακούσει ο,τι στην Κρήτη είναι εντελώς διαφορετικές οι κουλτούρες τους Εκεί άμα γυρίσεις το ποτήρι με το ρακί ανάποδα σημαίνει Βεντέτα μου είπαν συγγενικά μου πρόσωπα. Αλλά γενικός σαν Νησί είναι Τέλειο για διακοπές τέτοιας εποχής Ποιος ο λόγος να γυρίσεις το ποτήρι με το ρακί ανάποδα; Έχω πάει Κρήτη, αξέχαστες διακοπές
Destorion Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ποιος ο λόγος να γυρίσεις το ποτήρι με το ρακί ανάποδα; Έχω πάει Κρήτη, αξέχαστες διακοπές Λέμε βρε παιδί μου πώς έχουν εκεί τα έθιμα τους. Αλλά όντως αυτό δεν το έχω καταλάβει ακόμα. Εκτός εάν υπάρχουν κάποια άτομα που δεν γουστάρουν το τσίπουρο και τους το δώσουν με το ζόρι και εκείνοι το γυρνάνε ανάποδα το ποτήρι.....
Recommended Posts