DāЯқŜiĐє Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Alitiz athina live ke ante geia reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;) pote einai?? me8aurio?
`NeverMore Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 o dask mpike sto forum thn periodo pou bike kai o finito...to idio kai esu.den me ksereis kai dn ksereis ti exw kanei gia to forum gia auto boulwseto se parakalw and who are u?
Snoopi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 tpt dn einai dikaio stin zwh an tipota dn einai dikio gia olous stin zoi tote afto dn to kani dikeo gia olous?
DāЯқŜiĐє Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 kai egw ei-beep- sto spam team ( Vorfin eixa name) , ban eixame faei epidei kapios edwse thn photo pou eixame ftiaksei gia ton grisom ston maxtor mazi me ta onomata gia to pioi thn ftiaksan....egw ei-beep- o monos pou dn eixa faei unban epidei htan kobleksikos o grisom kai perimena mexru na leavarei apo to forum... kala o grisom prepei na htan poli hli8ios alla dn kserw ti epaize kai htan akoma g.mod edw...Mhpws eixe skasei tpt lefta kai etsi..
RaFaaa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 pote einai?? me8aurio? Paraksevi 16/11 21:00 @Anclub ;)
aem5menidioy Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 kala o grisom prepei na htan poli hli8ios alla dn kserw ti epaize kai htan akoma g.mod edw...Mhpws eixe skasei tpt lefta kai etsi.. oxi apla bohthouse ston maxtor giati ws gnwston to mono pou kserei einai na grafei to paypal email tou
DāЯқŜiĐє Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 oxi apla bohthouse ston maxtor giati ws gnwston to mono pou kserei einai na grafei to paypal email tou kala to pas...
DāЯқŜiĐє Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 dn kserw na sou pw sta sigoura...pantws o maxtor 8a mporouse na vrei kalytera atoma apo ton gkasma ton grisom pou mas zalize ta arxidia kai to epaize istorias
Snoopi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 dn kserw na sou pw sta sigoura...pantws o maxtor 8a mporouse na vrei kalytera atoma apo ton gkasma ton grisom pou mas zalize ta arxidia kai to epaize istorias otan o grisom itan edw omos dn eixate arxidia na pite oute malaka o enas ton allon gatakia
aem5menidioy Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 otan o grisom itan edw omos dn eixate arxidia na pite oute -beep-a o enas ton allon gatakia epidi htan bastardos poutanas gios
Recommended Posts