vl4d Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 καλα ολα αυτα.Το ποσο χρονο περναει στο mxc μετραει;Τη βοηθεια που πρεπει να δινει καποιος (ρεπορτσ κ ετσ) μετραει;Μονο στο μαρκετπλασε τον βλεπω εγω να κανει μπισνεσ Δεν εχω κατι με το παιδι απλα λεω... Εγω προτεινα τον Devilfenix ο οποιος κανει ρεπορτσ βοηθαει πολυ στο λ2 σεκτιον ! boh8aei polu x0aax0ax0ax0ax0 exeis diavasei pote sou auta pou leei sto dev help??
Lucky Dice Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 πιστεύω άμα είχε περισσότερο γυναικείο πληθυσμό το φορουμ ο Νοβλε κάθε μέρα θα γάμαγε Tote na to alaksoume kai na to kanoume forum gia kolonies
RaFaaa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 καλα ολα αυτα.Το ποσο χρονο περναει στο mxc μετραει;Τη βοηθεια που πρεπει να δινει καποιος (ρεπορτσ κ ετσ) μετραει;Μονο στο μαρκετπλασε τον βλεπω εγω να κανει μπισνεσ Δεν εχω κατι με το παιδι απλα λεω... Εγω προτεινα τον Devilfenix ο οποιος κανει ρεπορτσ βοηθαει πολυ στο λ2 σεκτιον ! Ναι για παραδειγμα ο devilfenix ειναι ΠΟΛΥ πιο χρησιμος απο τον devilking παραπολυ χρησιμος ομως!!!~!!! Μεχρι στιγμης σε οτι χρειαστικα εγω παντως τις περισσοτερες βοηθειες απο τον devilfenix της εχω παρει... Απο τον devilking εχω δεχτη μονο advertising για αλλη ετερια vps στο topic μου... για το οποιο λογο εφαγεε dekarma αλλα καπιος του το εκανε fix. Ενταξη δεν ασχολουμε αλλο, βαλτε τον devilking ως mod εσεις θα χασετε αλλα τοσα members που θα ξενερωσουν...
GOld3x Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 boh8aei polu x0aax0ax0ax0ax0 exeis diavasei pote sou auta pou leei sto dev help?? εσυ τα εχεις δει? και κατι αλλο, ακομα και μαλακιες να γραφει(που δεν ) αυτος τουλαχιστον προσπαθει να βοηθησει για αυτο μην σχολιαζεις τα "help" του!
Justice Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Δεν σε αφορά τι έγραψε . Σημασία δεν έχει ποιον προτείνετε εσείς . Dask for gold.
Dask Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Δεν σε αφορά τι έγραψε . Σημασία δεν έχει ποιον προτείνετε εσείς . Dask for gold. Τι gold είναι για καινούριους, εγώ έχω περάσει.
vl4d Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Δεν σε αφορά τι έγραψε . Σημασία δεν έχει ποιον προτείνετε εσείς . Dask for gold. Dask
GOld3x Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Δεν σε αφορά τι έγραψε . Σημασία δεν έχει ποιον προτείνετε εσείς . Dask for gold. οκ ζαστισ δεν εχει σημασια ποιον προτεινουμε εμεις αλλα ποιον ΦΙΛΟ σας προτεινεται εσεις! Keep Going! Tωρα ο Dask ειναι ετοιμος να αναλαβει επικεφαλης global moderator!
ExTrEmEDwarf Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Μας έχεις αφήσει ξεκρέμαστους, bad game. >.> δεν φταίω εγώ.
RaFaaa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 οκ ζαστισ δεν εχει σημασια ποιον προτεινουμε εμεις αλλα ποιον ΦΙΛΟ σας προτεινεται εσεις! Keep Going!
Dask Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 οκ ζαστισ δεν εχει σημασια ποιον προτεινουμε εμεις αλλα ποιον ΦΙΛΟ σας προτεινεται εσεις! Keep Going! Tωρα ο Dask ειναι ετοιμος να αναλαβει επικεφαλης global moderator! Βασικά το πρόβλημα σου δεν είναι ποιος θα μπει, αλλά το ότι δεν μπαίνεις εσύ συγκεκριμένα.
Recommended Posts