Jump to content

Recommended Posts

Posted

shnexizhs thn tragikotita sou :3

IF MixHarder 
 is 70% Trollish and 30% Human 
Then,
 Die Permanently.

Posted

IF MixHarder 
Then,
 Die Permanently.

So 

problem sloved thank for help :3

Posted

3MMTixN.png

Το θέμα είναι να ξέρεις από αυτά τα κυκλώματα που ανέφερα,εννοείτε πως δεν μπορείς να δεις το page αν δεν είσαι στο ΤΕΙ Αθήνας...

Posted

IF MixHarder 
Then,
 Die Permanently.

vasika vreika bug :P den exeis else  xD 

Posted

Display Name History For: ๖ۣۜinfamousbytes๖ۣ From To Change Date V4n Persie ๖ۣۜinfamousbytes๖ۣ Today, 04:13 PM

emeine kanenas scammer me ban? pios tous kanei unban telwspanton?  :you serious?:

Posted

loipon bromiari prota apolla prin anoikseis to stoma sou na miliseis gia mena psakse poios eime kai ama exo scamarei kapoion mporeis na mou dikseis ta proofs deuteron koita tin douleia sou :) den ksereis gia poion logo eixa ban.episis o nicolas kai o xdem usaroun bug gia na benoun me banned accounts koita kalitera na miliseis gia tin parti tous gt ego dn ekana kt

Posted

loipon bromiari prota apolla prin anoikseis to stoma sou na miliseis gia mena psakse poios eime kai ama exo scamarei kapoion mporeis na mou dikseis ta proofs deuteron koita tin douleia sou :) den ksereis gia poion logo eixa ban.episis o nicolas kai o xdem usaroun bug gia na benoun me banned accounts koita kalitera na miliseis gia tin parti tous gt ego dn ekana kt

Me tromazeis.

Posted

Wb best scammer :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...