Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ω ναι. Και αρκετά από τα εργαστήρια που γίνονται ανά δύο εβδομάδες ή θεωρίες, έχουν τύχει σε αργίες. Να δούμε στο τέλος τι ύλη θα μας παραδώσουν.

Plus αργίες, γιορτές κλπ οι μέρες είναι "μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού".

Posted

Ω ναι. Και αρκετά από τα εργαστήρια που γίνονται ανά δύο εβδομάδες ή θεωρίες, έχουν τύχει σε αργίες. Να δούμε στο τέλος τι ύλη θα μας παραδώσουν.

Plus αργίες, γιορτές κλπ οι μέρες είναι "μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού".

Και εμείς έχουμε κάτι κενά να δω πως θα τα μπαλωσουν.

Posted

Και εμείς έχουμε κάτι κενά, να δω πως θα τα μπαλώσουν.

Μην το σκέφτεσαι. Συχνή λύση προτείνονται τα σαββατοκύριακα. Or να σου πουν στην τελική κάτσε διάβασε τα μόνος σου. Εξαρτάται. Μιας και αυτή η εξεταστική θα είναι εμβόλιμη και ο όγκος των μαθημάτων που θα εξεταστούμε θα είναι μεγάλος, ίσως δείξουν μια μικρή επιείκεια. Είναι και οι ζέστες που αρχίζουν να έρχονται..

Posted

Μην το σκέφτεσαι. Συχνή λύση προτείνονται τα σαββατοκύριακα. Or να σου πουν στην τελική κάτσε διάβασε τα μόνος σου. Εξαρτάται. Μιας και αυτή η εξεταστική θα είναι εμβόλιμη και ο όγκος των μαθημάτων που θα εξεταστούμε θα είναι μεγάλος, ίσως δείξουν μια μικρή επιείκεια. Είναι και οι ζέστες που αρχίζουν να έρχονται..

Καλό ανέκδοτο.

Posted

Συμφωνώ!

Posted

Συμφωνώ!

Καλό ανέκδοτο.

Ισχύει. Και αν το καλοσκεφτείτε, πότε  καθηγητές (όχι όλοι) έδωσαν την πρέπουσα συμπεριφορά και προσοχή στο μάθημα και στον εαυτό τους, έτσι ώστε να τους σεβαστούν και οι φοιτητές, για να μην υπάρχουν τα διάφορα ερωτήματα που δημιουργούνται. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά των φοιτητών. Σίγουρα το να κάτσουμε να βλέπουμε κάθε φορά ποιος ευθύνεται γι αυτό ή ποιος περισσότερο ποιος λιγότερο, είναι χάσιμο χρόνου. Πρέπει να υπάρξει κατανόηση και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Αυτό απαιτεί και κάποιο κόστος. Σίγουρα η εκπαίδευση αποτελεί κύριο συστατικό μιας αναπτυγμένης κοινωνίας, όσο και αυτό να την επηρεάζει οικονομικά. Γιατί όσο να 'ναι, δεν πρέπει να καλυφθούν μόνο αυτές οι ανάγκες. 

Posted

Αυτό πάει θα πει κατανόηση. Να 'χεις μάθημα και λόγω φοιτητικών εκλογών να μην κάνεις.  ::)  :not bad:

Και τι προτείνεις να γίνει δηλαδή; Να καταργηθούν οι εκλογές; Δε ξέρω δε συμφωνώ με το πανηγύρι που στήνουν οι παρατάξεις σε αυτές τις εκλογές αλλά οκ πρέπει να υπάρχουν και αυτές αλλιώς πώς θα εκπροσωπείσαι;

Posted

Και τι προτείνεις να γίνει δηλαδή; Να καταργηθούν οι εκλογές; Δε ξέρω δε συμφωνώ με το πανηγύρι που στήνουν οι παρατάξεις σε αυτές τις εκλογές αλλά οκ πρέπει να υπάρχουν και αυτές αλλιώς πώς θα εκπροσωπείσαι;

Νομίζω απάντησες μόνος σου στην ερώτηση που μου έθεσες. Προσωπικά η μόνη επαφή που είχα με τις κομματικές παρατάξεις ήταν, όταν ήμουν πρωτοετής και πήγα να κάνω την εγγραφή στην σχολή. Με έπιασαν εκεί και μου έλεγαν τηλέφωνο κι άλλες ιστορίες. Τους είπα να μου δώσουν αυτοί τα δικά τους και από τότε δεν με "ενόχλησαν". Αλλά και γενικότερα, στην μετέπειτα πορεία μου σαν φοιτητής πληροφορικής μέχρι τώρα, δεν είδα κάποια ιδιαίτερη πίεση των παρατάξεων να καλοπιάσουν κόσμο. Ίσως είναι και λίγο η ιδέα μου, γιατί δεν ταυτίζομαι πλήρως με αυτές. 

Άρα δεν μπορώ να καλύψω το σκέλος της απάντησης στο σημείο που αναφέρεις, τι προτείνω εγώ γι αυτό. Όσο αναφορά αυτά που θέλει η κάθε μια παράταξη να υλοποιήσει.

Posted

Αναλαμπές από την πολύ μαλακία? (photo)

Posted (edited)

Νομίζω απάντησες μόνος σου στην ερώτηση που μου έθεσες. Προσωπικά η μόνη επαφή που είχα με τις κομματικές παρατάξεις ήταν, όταν ήμουν πρωτοετής και πήγα να κάνω την εγγραφή στην σχολή. Με έπιασαν εκεί και μου έλεγαν τηλέφωνο κι άλλες ιστορίες. Τους είπα να μου δώσουν αυτοί τα δικά τους και από τότε δεν με "ενόχλησαν". Αλλά και γενικότερα, στην μετέπειτα πορεία μου σαν φοιτητής πληροφορικής μέχρι τώρα, δεν είδα κάποια ιδιαίτερη πίεση των παρατάξεων να καλοπιάσουν κόσμο. Ίσως είναι και λίγο η ιδέα μου, γιατί δεν ταυτίζομαι πλήρως με αυτές. 

Άρα δεν μπορώ να καλύψω το σκέλος της απάντησης στο σημείο που αναφέρεις, τι προτείνω εγώ γι αυτό. Όσο αναφορά αυτά που θέλει η κάθε μια παράταξη να υλοποιήσει.

Κλασσικά, πρώτη ημέρα εγγραφών......

Απ'εξω από το πανεπιστήμιο μέχρι πριν τη γραμματεία, σε υποδέχονται κάτι μουν*κια και κάθεσαι και λες σαν πρώτη ημέρα, τι γίνεται ρε φίλε, και "γαμώ" τα πανεπίστημια.

Εν συνεχεία.....πηγαίνεις για καφεδάκια, αράζεις, σου παραμυθιάζουν το μυαλλό για σημειώσεις (απαρχαιωμένες) και έρχεται η ώρα των εκλογών..... που σε γαμ*νε στα τηλέφωνα για μία ψήφο.

Αυτές είναι οι πανεπιστημιακές παρατάξεις.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να τους βάλω όλους σε ένα σακί, μιας και κάποιοι από αυτούς όντως με βοήθησαν στα μαθήματα.

Edited by MeVsYou
Posted

Κλασσικά, πρώτη ημέρα εγγραφών..

Απ'εξω από το πανεπιστήμιο μέχρι πριν τη γραμματεία, σε υποδέχονται κάτι μουν*κια και κάθεσαι και λες σαν πρώτη ημέρα, τι γίνεται ρε φίλε, και "γαμώ" τα πανεπιστήμια.

Εν συνεχεία.....πηγαίνεις για καφεδάκια, αράζεις, σου παραμυθιάζουν το μυαλό για σημειώσεις (απαρχαιωμένες) και έρχεται η ώρα των εκλογών..... που σε γαμάνε στα τηλέφωνα για μία ψήφο.

Αυτές είναι οι πανεπιστημιακές παρατάξεις.

Παρόλα αυτά, δεν μπορώ να τους βάλω όλους σε ένα σακί, μιας και κάποιοι από αυτούς όντως με βοήθησαν στα μαθήματα.

Φυσιολογικά όλα αυτά που ανέφερες. Και καλό είναι να υπάρχουν. Αλλά το ζήτημα είναι πως, αυτά μπορούν να γίνουν και χωρίς κάποιος να έχει σχέση με πολιτικές παρατάξεις

Όσο αναφορά τις σημειώσεις, τουλάχιστον για πληροφορική ξέρω, ότι μια φορά μπορούμε να βρούμε μιας και οι καθηγητές μας της ανεβάζουν σε κάποια πλατφόρμα.

Απ' την άλλη, στην αρχή αρχή όταν ο κύκλος γνωριμιών κάποιου δεν είναι τόσο μεγάλος, βρίσκει ως λύση να πάει σε αυτούς. Αυτό κατ' εμέ, είναι καλό. Αλλά σε επίπεδο όμως, που δεν θα σε πρήζουν στα τηλέφωνο. Εκτός αυτού και κόσμο μπορείς να γνωρίσεις στην σχολή σου στις θεωρίες/εργαστήρια, που σημαίνει ότι δεν είναι και απαραίτητο κάποιος να ακολουθήσει τον "δρόμο" να μπει σε κάποια παράταξη.

Άσε που έχω ακούσει πως γενικότερα στις παρατάξεις θέλει να φτύσεις "αίμα", για να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο για να σε υπολογίζουν γενικότερα.

Posted

Ποικειλει ανά σχολή.

Έγω ήμουν σε οικονομική σχολή όπου τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά.

Παρολ'αυτά συμφωνώ μαζί σου ;) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• We are taking new orders. DM us on Telegram! We are taking new orders. DM us on Telegram!
    • Hello guys.Im looking for a simple autoclicker that works for servers with anticheat
    • Thank you for the reply. I know that this issue is due to L2 being so old. I was just wondering if there was an external way to fix the UI scaling. Like a patch or some settings.
    • Bro the game is so old it doesn't have a native option to scale the UI like in modern MMOs
    • Dear players, From April 19 to April 27 inc., the Bonus Start event will be active. It’s designed to help new and low-level characters get started more easily.   All characters that meet one of the following conditions: — created less than 3 days ago (regardless of level), — currently level 20 or below, — created during the event period, will receive upon login: — 10 sets of buff scrolls (phys or mage, depending on class), — 10 packs of +50% Drop/Spoil runes (2 hours each), — 10 packs of +50% Exp runes (2 hours each). Characters between level 21 and 30 will receive upon login: — 6 sets of buff scrolls, — 6 packs of +50% Drop/Spoil runes (2h each), — 6 packs of +50% Exp runes (2h each).   Event items will be removed approx. 09.05.2025 Server rates will be increased to x2.25. Take this chance to start your journey with ease or bring an old hero back into the fight — it’s the perfect time to test your strength! Open Beta Test is started!  Helper cats are waiting in towns — talk to them to receive the necessary equipment and level up your character. Siege Schedule:  - April 13 at 16:00 (GMT+2) – Innadrile Castle - April 14 at 20:00 (GMT+2) – Bandit Stronghold - April 15 at 20:00 (GMT+2) – Devastated Castle 📌 During the OBT, players who report bugs will receive CoL:   - 1 CoL for each reported staticmeshes bug (e.g., walking through textures, stairs, etc.) - 2 CoL or more for server-related issues (depending on severity) You can report bugs on the forum. The Open Beta Test will run approximately until April 15 at 23:00 (GMT+2). Your activity and feedback will help us improve the game.   Download links: Download client | Download updater 
  • Topics

• Create New...