ExTrEmEDwarf Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 103K :not bad: αυτή η φωτογραφία είναι λίγο πριν το 2ο wipe :x
getsuga tensho Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Σου ειπε να του δώσεις access για να σε κάνει global εδώ;
WeirdSituation Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 αυτή η φωτογραφία είναι λίγο πριν το 2ο wipe :x ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ
ExTrEmEDwarf Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Σου ειπε να του δώσεις access για να σε κάνει global εδώ; ναι. μίλησα με τον wrd για comeback αλλά εφόσον μου ζητάει access δεν παίρνει τίποτα. εγώ φταίω που θα του καθάριζα και το forum απο τα σκαθάρια
ExTrEmEDwarf Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ δεν έχει επόμενο wipe, το χω κάνει και πετάει και δεν βγάζει πλέον errors εκτός του νικολούμπρου επειδή έχει iStone
xdem Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ναι. μίλησα με τον wrd για comeback αλλά εφόσον μου ζητάει access δεν παίρνει τίποτα. εγώ φταίω που θα του καθάριζα και το forum απο τα σκαθάρια names
getsuga tensho Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ναι. μίλησα με τον wrd για comeback αλλά εφόσον μου ζητάει access δεν παίρνει τίποτα. εγώ φταίω που θα του καθάριζα και το forum απο τα σκαθάρια XAAXXAXAAX XAXAAXXAXAXA XAXAXA XAXAXAXAXAXAAXAX AXXA AXXAXAAX AXXAAXAXAX AXAX AXA XAXA ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ
ExTrEmEDwarf Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 names πολλά, δεν θα προλάβαινες να κάνεις refresh. θα χε τρελό activity στο report section απο butthurt ζώα, και δεν υπολογίζω mods
WeirdSituation Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 πες το καλύτερα γιατί είναι καθυστερημένοι, λολ
getsuga tensho Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 ΜΑΛΑΚΑ ED ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ
Invis™ Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Βασικά, δεν έχεις να καθαρίσεις τίποτα σε ένα forum που έχει λιγότερα άτομα από ένα private forum.
ExTrEmEDwarf Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Βασικά, δεν έχεις να καθαρίσεις τίποτα σε ένα forum που έχει λιγότερα άτομα από ένα private forum. αφου δεν σπαμμάρει κανείς. είναι discussion board. όλοι μιλάνε μεταξύ όλων.
Kràtos Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Δώστε αυτό το screenshot στον maxtor Εγώ να δώσω access στο maxbastards στον νίκο για να με κάνει global, δεν παίζει. Δεν έχει τίποτα που χρειάζεται να δει, μόνο για εμάς μιλάμε. Αυτό το screenshot είναι όλο το περιεχόμενο που θα δει οποιοσδήποτε εξερχόμενος. Είναι private forum. Τουλάχιστον προς το παρών και το κοντινό μέλλον. >:D Hello -censored-! >.> mx.b :poker face:
Noble® Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 δηλαδη αν ζητησω εγω comeback απο μενα τι θα μου ζητηθει? :3 περαν του τοπικ μου δεν εχω κατι δημοσιο να δειξω.
Recommended Posts