NOT OMGG Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 8 bans σε μια βδομάδα. b1tch pls. Καλό κατόρθωμα,αλλά θαρρώ πως έχω φάει και παραπάνω. Απλά οι σημερινοί moderators δεν συγκρίνονται σε complex και ψυχολογικά με τους παλιούς,μιλάμε δεν έχεις νιώσει το ban του grisom στο πετσί σου,με ban note "Will you ever stop?Jizz"(αντί για Jeez).
Xplicit7 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Καλό κατόρθωμα,αλλά θαρρώ πως έχω φάει και παραπάνω. Απλά οι σημερινοί moderators δεν συγκρίνονται σε complex και ψυχολογικά με τους παλιούς,μιλάμε δεν έχεις νιώσει το ban του grisom στο πετσί σου,με ban note "Will you ever stop?Jizz"(αντί για Jeez). Jizz in my pants!
NOT OMGG Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Tώρα γίναμε old school,επέστρεψε ο αράπης με τα δημητριακά!
Xplicit7 Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Tώρα γίναμε old school,επέστρεψε ο αράπης με τα δημητριακά! Παλιές καλές εποχές, τέλος πάντων καληνύχτα.
Invis™ Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 unban με perma chat ban ??? Θέλω εγώ unban με 3 μήνες chatban :happyforever:
JaharakaL Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Θυμάμαι το 7th που είχε φάει chat ban με αυτό το signature ή avatar τι ήταν. 'D
JaharakaL Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Θέλω εγώ unban με 3 μήνες chatban :happyforever: Πρόσεχε τι ζητάς.
Recommended Posts