Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 :( Πήρε πτυχίο σε 10 χρόνια αλλά είναι χαμηλό το επίπεδο σπουδών.
Fortuna Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εσύ γιατί δεν είσαι λολ μονδεράτορας; μέχρι και γω το χω πάρει χαμπάρι λελ Με φάγανε τα συμφέροντα.
FighterBoss Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εγώ σκέφτομαι να πάω Κέρκυρα σχολή μαγειρικής σαν το Μαμαλάκη θα γίνω
FinalGod Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εγώ σκέφτομαι να πάω Κέρκυρα σχολή μαγειρικής σαν το Μαμαλάκη θα γίνω Μινάρα.
Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εγώ σκέφτομαι να πάω Κέρκυρα σχολή μαγειρικής σαν το Μαμαλάκη θα γίνω Δε θα περάσεις εδώ; :plix:
FighterBoss Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Δε θα περάσεις εδώ; :plix: Και να περάσω σκέφτομαι να πάω πάλι Κέρκυρα. Όπως και να το κάνεις ο μάγειρας θα'χει δουλειά πάντα, με καλό χαρτί (ας πούμε)
Xplicit7 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Και να περάσω σκέφτομαι να πάω πάλι Κέρκυρα. Όπως και να το κάνεις ο μάγειρας θα'χει δουλειά πάντα, με καλό χαρτί (ας πούμε) Σοβαρά θα περάσεις στο καλύτερο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και θα πας σε ιδιωτική σχολή μαγειρικής στην Κέρκυρα; :disfather: Θα το καταλάβαινα αν ήταν στο Αγρίνιο και δεν ήθελες να κάνεις έξοδα..
FighterBoss Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Σοβαρά θα περάσεις στο καλύτερο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και θα πας σε ιδιωτική σχολή μαγειρικής στην Κέρκυρα; :disfather: Θα το καταλάβαινα αν ήταν στο Αγρίνιο και δεν ήθελες να κάνεις έξοδα.. ούτε μια πατάτα δεν ξέρω να κόβω ,ούτε μια σαλάτα να ετοιμάσω χαχα δεν ξέρω,λένε ότι θα πέσουν οι βάσεις αλλά δεν νομίζω για τις μικρές σχολές...
Fortuna Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εγώ σκέφτομαι να πάω Κέρκυρα σχολή μαγειρικής σαν το Μαμαλάκη θα γίνω Και εγώ Κέρκυρα Μεταφραστών και Διερμηνέων ήθελα αλλά... Με φάγανε τα συμφέροντα.
Fortuna Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Επίσης ψάχνω για έναν από τους πολλούς professional Photoshopers που έχουμε σε αυτό το forum.
ExTrEmEDwarf Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 εγώ σκέφτομαι να πάω Κέρκυρα σχολή μαγειρικής σαν το Μαμαλάκη θα γίνω στο βάρος;
Reptant_ Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 20 σελιδες με τονωτικες ενεσεις δραμαμινης. η αληθεια ειναι οτι η βλακεια παει συννεφο εδω μεσα. 16χρονα τσουτσουκια να το παιζουν αλητεΖ ,grammar nazis,attention whores,σκουπιδια που δεν ξερουν τι ειναι το καθε Meme ξεχωριστα να τα χρησιμοποιουν τυχαια κ παει λεγοντας. (((( :alone: :happyforever: )))) ---> forever alone.ειναι ο τυπακος που δεν εχει κανεναν φιλο η αμορε. αρχιζω να πιστευω οτι δν το χρησιμοποιειτε κ τοσο τυχαια ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ
Recommended Posts