Jump to content

Recommended Posts

Posted

Γράφει ο άλλος: "Εμένα μου αρέσει να βαράω στο σεξ."

Του σχολιάζω: "Πόσα laptop έχεις σπάσει μέχρι στιγμής?"

Posted

Αυτό με τα post του lol, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Στοιχηματίζω πως το μισό spam topic είναι γεμάτο από τέτοια.

Ας δημιουργηθεί ένα καινούργιο στο lol section, αν το γουστάρετε τόσο πολύ. :rage:

Posted

i can help

Τι division είσαι?

Τι να helpαρεις ρε σκουπίδιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Posted

Dask τι είναι αυτοί στον μπρούτζο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εσύ βλέπε τα, εγώ έχω φύγει από εκεί από μέσα Season 1.
Posted

Come back menggggggggg!! xD

Μαλάκα με πιάνει πονοκέφαλος ,σοβαρά...

Posted

9a se xisw se ligo ala 2 9elw kai se eftasa

Guest
This topic is now closed to further replies.

• I would like to emphasize that I am selling the tool used to generate geodata for the client you are developing, not the geodata itself; therefore, I consider the price reasonable. As for your view that the price is high and shows a lack of respect for the customer—that is your own opinion. Thank you. I have also purchased his products, and—just as you said—he is skilled and provides very enthusiastic support. If you feel he is deserving, then you should continue buying from him.
    • Ημουν μικρος οταν τον επαιξα, οριακα δεν ηξερα τι ειναι το Lineage, θυμαμαι πηγαιναμε στα νετ με τους φιλους και προσπαθουσαμε να κανουμε log-in αλλα πολλες φορες δεν μπορουσαμε γιατι ο server ηταν heavy σε load και πολλες φορες προλαβαιναμε να παιξουμε μονο κανα τεταρτακι η εικοσαλεπτο απ την μια ωρα που βαζαμε για να ανοιξουμε pc, ωστοσο εχω πολλες αναμνησεις να βλεπω τους μεγαλυτερους τοτε να παιζουν και εγω να καθομαι διπλα και να χαζευω gameplay, Λιγα πραγματα που ξερω (δεν ξερω αν ισχυουν) ειναι οτι τον σερβερ τον ειχε ανοιξει η αλυσιδα TheWeb, επισης οτι ηταν δυο οι σερβερ, ενας rpg low rate και ενας pvp με higher rates, περα απο αυτο δεν μπορεσα να βρω καμια αλλη χρησιμη πληροφορια, ουτε στα forum του theweb.gr ουτε στo l2.thegame.gr (waybackmachine) οποτε ερχομαι εδω που ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρχουν σιγουρα καποιοι που επαιξαν εκει και δεν ηταν οσο πιτσιρικας οσο ημουν εγω που δεν καταλαβαινε τι γινοταν.   Γενικοτερα οποιος ξερει οτιδηποτε για τον thegame ας το πει, ακομη κι ας ειναι μια μικρη ιστορια που ακουσε πριν πολλα χρονια, ακομη κι αν ειναι μια μικρη πληροφορια για κατι που θυμαται μεσα στο παιχνιδι, οπως πως λεγανε τους admins, κανα σκηνικο ιντερνετ καφε και μπουνιδια, οοοοοτι μα οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο αρκει να εχει να κανει με τον TheGame   (εννοειται εαν εχετε φωτογραφιες η βιντεο να τα linkαρετε)   μερικες δικες μου αποριες ειναι: απο τι chronicle αρχισε και μεχρι που εφτασε? ποια χρονια ηταν το peak του και σε ποιο chronicle? επισης μεχρι πιο chronicle εξελιχθηκε? γιατι εκλεισε αφου τοτε ηταν στο peak το να πηγαινει ο κοσμος στα ιντερνετ καφε και να παιζει λ2, τι features ειχε σαν σερβερ? επι ποσο ηταν? custom πραγματα κτλπ? η ηταν ενας bone stock server?    να'στε καλα!
    • Yeah... the price for the project at this stage is the kind of disrespect to the customer I was talking about.     As for deMEV, he’s overpriced too, but he’s one of the very few people in the L2 market who is available almost 24/7.
    • Thank you all for your interest in my post. I confirm that I did indeed use L2MapConv to develop my tool, adding my own customizations. If you are already a customer of deMEV, please continue to support him; I believe his products are excellent—I have purchased from him myself, and he is truly talented. Below is the Giran 22_22 geodata file generated using my tool; feel free to take a look. Thanks again to everyone for your comments. https://drive.google.com/file/d/1owpXCGEAhAO6TjjBJTYuVFqeUDu9RNoI/view?usp=drive_link
  • Topics

• Create New...

Important Information

This community uses essential cookies to function properly. Non-essential cookies and third-party services are used only with your consent. Read our Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..