NOT OMGG Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Πραγματικά,δεν ξέρω για σας,αλλά εγώ έχω πίστη στο παιδί. Το παιδί έχει στο αμάξι NOS και ας είναι Αλβανός.
Fortuna Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Γράψε μου ένα πρόχειρο βιογραφικό, θα την πάρεις τη θέση απλά να ξέρουν και τα παιδιά εδώ τι τεράστιο εκπρόσωπο Τύπου θα χω. Λοιπόν, είμαι του 94 και έχω δώσει 4 φορές Πανελλήνιες.... Αυτό, δε θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες δημοσίως...
Xplicit7 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Λοιπόν, είμαι του 94 και έχω δώσει 4 φορές Πανελλήνιες.... Αυτό, δε θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες δημοσίως... Επίσης εδώ βλέπω ότι είσαι ψυχασθενής, ναρκομανής, παιδεραστής, έχεις κάνει φυλακή και που και που γαμάς μάνες.
Fortuna Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Επίσης εδώ βλέπω ότι είσαι ψυχασθενής, ναρκομανής, παιδεραστής, έχεις κάνει φυλακή και που και που γαμάς μάνες. Και αν κάποιος πει το αντίθετο, μπορώ να βρω που μένει.
Xplicit7 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Και αν κάποιος πει το αντίθετο, μπορώ να βρω που μένει. Καλωσόρισες στη νέα σου δουλειά!
ExTrEmEDwarf Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Επίσης εδώ βλέπω ότι είσαι ψυχασθενής, ναρκομανής, παιδεραστής, έχεις κάνει φυλακή και που και που γαμάς μάνες. τα περεταίρω κρυφά προσόντα είναι καλυμένα απο την ασφάλεια και πολιτική του maxbastards™. Για τα λοιπά πρέπει να επικοινωνήσετε με τον δικηγόρο της εταιρίας.
Fortuna Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Το έχει πει και ο Master Yi Ξύλο στην Χρυσή Αυγή. Σαν φοίνιξ ανασταίνεται η Anivia απ' τ' αυγό, μα τρώει τόσο ξύλο που πάει για respawn.
Recommended Posts