BonJovi® Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ελα μωρε μαλακα , κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τωρα? Απλα γινατε ολοι butthurt εκει επειδη εκανα σωστα την δουλεια μου και βρηκες να εκμεταλευτης την εμπιστοσυνη που σου ειχα Τώρα μη με περιμένεις να θυμάμαι και τι έγινε 7 μήνες πριν, δεν έδινα καν σημασία, anyway, σου είπα εσύ ήσουν προκλητικός. Anyway δε θα ασχοληθώ με ένα forum roflmao
FighterBoss Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 kalimera περίμενε 2 ωρίτσες ακόμα να πέσει ο ήλιος και εντάξει,καλημέρα
Amphetamine Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 περίμενε 2 ωρίτσες ακόμα να πέσει ο ήλιος και εντάξει,καλημέρα swstos ellinas foithths h epikos gamer
Vision Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 dis logic lock στη μέση της συζήτησης Γιατί τι άλλο ήθελες να πεις ότι είμαι Bad mod? Ξέρεις τι λέει μια παροιμία? "Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" έτσι και σεις δεν είχατε με ποιον να ασχοληθείτε σήμερα είπατε να δημιουργήσετε drama να περάσει η μέρα ευχάριστα. Μπράβο η προσπάθεια όμως απέτυχε next try when?
FighterBoss Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Γιατί τι άλλο ήθελες να πεις ότι είμαι Bad mod? Ξέρεις τι λέει μια παροιμία? "Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" έτσι και σεις δεν είχατε με ποιον να ασχοληθείτε σήμερα είπατε να δημιουργήσετε drama να περάσει η μέρα ευχάριστα. Μπράβο η προσπάθεια όμως απέτυχε next try when? εγώ? 1 ποστ έκανα όλο κι όλο. Απλά μόλις ήρθε ο Zake έγραψε ότι έγραψε ,ε κάποιοι λογικά ήθελαν να του απαντήσουν. λελ "εσείς" ποιοι εσείς? λες και ήταν στημένο λελ
Smok3BoY Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 περίμενε 2 ωρίτσες ακόμα να πέσει ο ήλιος και εντάξει,καλημέρα xD swstos ellinas foithths h epikos gamer kai ta 2
Vision Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 εγώ? 1 ποστ έκανα όλο κι όλο. Απλά μόλις ήρθε ο Zake έγραψε ότι έγραψε ,ε κάποιοι λογικά ήθελαν να του απαντήσουν. λελ "εσείς" ποιοι εσείς? λες και ήταν στημένο λελ Δεν ήταν στημένο αλλά φαινόταν σαν στημένο. Δηλαδή γιατί όλοι το υποστηρίζατε το "negative attitude"? Και τότε γιατί τόσος ντόρος? 8 σελίδες έπρεπε να γίνουν για να κλείσει το θέμα? Please.
FighterBoss Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Δεν ήταν στημένο αλλά φαινόταν σαν στημένο. Δηλαδή γιατί όλοι το υποστηρίζατε το "negative attitude"? Και τότε γιατί τόσος ντόρος? 8 σελίδες έπρεπε να γίνουν για να κλείσει το θέμα? Please. όπως είδες το θέμα επεκτάθηκε πέραν από το πόσο καλά αγγλικά ξέρεις
Fanky Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ελα μωρε μαλακα , κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τωρα? Απλα γινατε ολοι butthurt εκει επειδη εκανα σωστα την δουλεια μου και βρηκες να εκμεταλευτης την εμπιστοσυνη που σου ειχα το θυμάμαι,τότε που ειχε μπει με tv,για να δει το σταφφ σέξιον;
Vision Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 όπως είδες το θέμα επεκτάθηκε πέραν από το πόσο καλά αγγλικά ξέρεις Έλα σε παρακαλώ αν δώσω σημασία στον BonJovi είναι σαν να μιλάω στον σκύλο μου και να μου απαντάει. Συνεχίζει να πιστεύει αυτό οτι δεν είμαι ικανός. Ε οκ κουραστήκα ας παραμιλάει στον ύπνο + οτι με βρίσε και όλας χωρίς λόγο σε άλλο τόπικ.
Vision Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 το θυμάμαι,τότε που ειχε μπει με tv,για να δει το σταφφ σέξιον; Ποιος?
Fanky Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Δεν ξέρω ποσο χαζός είσαι αλήθεια ::) Ποιος? αν θυμάμαι καλά ο bon απο το Pc του darkimpulse,όταν ο darkimpulse ήταν gold στο gp
Vision Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Δεν ξέρω ποσο χαζός είσαι αλήθεια ::)αν θυμάμαι καλά ο bon απο το Pc του darkimpulse,όταν ο darkimpulse ήταν gold στο gp ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Και μετά λένε εμένα. http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=273944.0;topicseen xaxaxxa άλλος απο εδώ.
Recommended Posts