BonJovi® Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Universe είσαι Aναλόγως τι δικαιώματα θα δώσεις. μια αφορμή χρειάζομαι. Τραγικέ χαχαχαχ
BonJovi® Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Bonjovi , δεν βαρεθηκες να γλυφεις? Όχι ρε μπορώ και άλλο. Ποιον ακριβώς να γλείψω; Ένα κώλο account θέλω να πουλήσω, ο μόνος λόγος που μπαίνω είναι αυτός. 7 μήνες έχω να μπω λες να μου έλειψαν οι μαλάκες τύπου Romeo κτλπ; Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να είμαι στο mxc wtf.
UBER HAXOR Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Όχι ρε μπορώ και άλλο. Ποιον ακριβώς να γλείψω; Ένα κώλο account θέλω να πουλήσω, ο μόνος λόγος που μπαίνω είναι αυτός. 7 μήνες έχω να μπω λες να μου έλειψαν οι μαλάκες τύπου Romeo κτλπ; Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να είμαι στο mxc wtf. Ξερω γω , στον ventic και στον maxtor δουλεψαν καλα παντως.
BonJovi® Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ξερω γω , στον ventic και στον maxtor δουλεψαν καλα παντως. Sure. μόνο που δεν έγλειψα κανέναν τους. Ειδικά τον maxtor λολ wtf
Devlin Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Sure. μόνο που δεν έγλειψα κανέναν τους. Ειδικά τον maxtor λολ wtf Εγώ προσωπικά είχα πρίν και άλλα account και όταν ο Maxtor σε έκανε demote σε απλό member για να αποφύγει τα DDoS attacks, δεν είπες τίποτα και έφυγες. Αυτό ήταν το πιο σωστό, που δεν θα έκανε ποτε κανείς!
UBER HAXOR Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Sure. μόνο που δεν έγλειψα κανέναν τους. Ειδικά τον maxtor λολ wtf Eλα σε ξερω πιο παλια απο ολους και την πουστια που μου επαιξες στο gp και τις μαλακιες που εκανες μετα απο δω , butthurted
BonJovi® Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Εγώ προσωπικά είχα πρίν και άλλα account και όταν ο Maxtor σε έκανε demote σε απλό member για να αποφύγει τα DDoS attacks, δεν είπες τίποτα και έφυγες. Αυτό ήταν το πιο σωστό, που δεν θα έκανε ποτε κανείς! Δεν μπορούσα να κάνω και κάτι άλλο και δε με πείραξε κιόλας και εγώ το ίδιο θα έκανα. Από εκεί και πέρα ήταν δικό του θέμα να βάλει ένα protection της προκοπής και να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Ούτε έγλειψα ποτέ κανέναν ούτε είχα σκοπό.
BonJovi® Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Eλα σε ξερω πιο παλια απο ολους και την πουστια που μου επαιξες στο gp και τις μαλακιες που εκανες μετα απο δω , butthurted Μαλάκα Carmine (αν κατάλαβα καλά) εγώ πουστιά δε σε παίξα. Και δεν έγλειψα και κανέναν και το ξες
UBER HAXOR Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 και τις Paysafe που εδινες στον βεντικ για να σε κανει gold ασε
BonJovi® Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 και τις Paysafe που εδινες στον βεντικ για να σε κανει gold ασε Ποιες; Είσαι τρόμπας ρε; Καταρχάς μια psc έδωσα στον Ventic και αυτή ήταν για VIP στις αρχές του Μάη. Εγώ promote πήρα 2 μήνες μετά σχεδόν. Οπότε κόψε τις μαλακίες. Και δε σε έπαιξα πουστιά, εσύ ήσουν προκλητικός.
UBER HAXOR Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Ελα μωρε μαλακα , κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας τωρα? Απλα γινατε ολοι butthurt εκει επειδη εκανα σωστα την δουλεια μου και βρηκες να εκμεταλευτης την εμπιστοσυνη που σου ειχα
Recommended Posts