Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πήγα super-market και θυμήθηκα ότι σήμερα είναι Κυριακή. Πάλι πιτόγυρα θα φάω.

I regret nothing

Posted

Πήγα super-market και θυμήθηκα ότι σήμερα είναι Κυριακή. Πάλι πιτόγυρα θα φάω.

I regret nothing

Γενικώς είσαι καλός εσύ.
Posted

127455.jpg

χαχαχα ενώ έκαναν επιτυχία με το fifa 13 σε PC, τώρα που αναβαθμίζουν τα γραφικά του, δε θα υποστηρίζεται σε pc η next gen τεχνολογία χαχα
Posted

Γενικώς είσαι καλός εσύ.

Γενικά ο Σουβλαχάρα μου άνοιξε τα μάτια.
Posted

Γενικά ο Σουβλαχάρα μου άνοιξε τα μάτια.

Το τρως με μουστάρδα πλέον ;
Posted

που μένεις ρε μαλάκα και βάζουν μόνο τζατζίκι;

Δεν έχω πετύχει σουβλατζίδικο που να βάζει κέτσαπ ή μουστάρδα. Όλοι τζατζίκι ή σως βάζουνε.

Posted

Δεν έχω πετύχει σουβλατζίδικο που να βάζει κέτσαπ ή μουστάρδα. Όλοι τζατζίκι ή σως βάζουνε.

την καλύτερη πίτα την έχω φάει στο Θανάση στο Μοναστηράκι, ο οποίος δε βάζει καμία σως πάνω, έξτρα άμα θες στα φέρνει να βάλεις μόνος σου.

Ούτε πατάτες βάζεις. Και έχει μόνο κεμπάμπ! όταν μου είπαν κάτι φίλοι πως είναι η πίτα τους λέω, δεν πάμε έβερεστ καλύτερα ρε μαλάκες;

Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που είπα για έβερεστ. Και το καλύτερο είναι πως έχουν 3-4 άτομα οι οποίοι με πιρούνια τσιμπάνε τους πακιστανούς που έρχονται να σου πουλήσουν διάφορα

Posted

την καλύτερη πίτα την έχω φάει στο Θανάση στο Μοναστηράκι, ο οποίος δε βάζει καμία σως πάνω, έξτρα άμα θες στα φέρνει να βάλεις μόνος σου.

Ούτε πατάτες βάζεις. Και έχει μόνο κεμπάμπ! όταν μου είπαν κάτι φίλοι πως είναι η πίτα τους λέω, δεν πάμε έβερεστ καλύτερα ρε μαλάκες;

Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που είπα για έβερεστ. Και το καλύτερο είναι πως έχουν 3-4 άτομα οι οποίοι με πιρούνια τσιμπάνε τους πακιστανούς που έρχονται να σου πουλήσουν διάφορα

Έχω πάει και από του Θανάση. Αρκετά καλές για επίπεδο Αθήνας (m4d?)

Και τι everest ρε μαλάκα; lel. Ό,τι χειρότερο μετά το Γρηγόρη και τα McDonalds.

Posted

την καλύτερη πίπα την έχω φάει στο Θανάση στο Μοναστηράκι, ο οποίος δε βάζει καμία σως πάνω, έξτρα άμα θες στα φέρνει να βάλεις μόνος σου.

όταν μου είπαν κάτι φίλοι πως είναι η πίπα τους λέω

Σοβαρέψου ρε μαλακα διαβάζουν και μικρά παιδιά το GOST. .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...