Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Πήγα super-market και θυμήθηκα ότι σήμερα είναι Κυριακή. Πάλι πιτόγυρα θα φάω. I regret nothing
Xplicit7 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Πήγα super-market και θυμήθηκα ότι σήμερα είναι Κυριακή. Πάλι πιτόγυρα θα φάω. I regret nothing Γενικώς είσαι καλός εσύ.
MasterDisaster Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 χαχαχα ενώ έκαναν επιτυχία με το fifa 13 σε PC, τώρα που αναβαθμίζουν τα γραφικά του, δε θα υποστηρίζεται σε pc η next gen τεχνολογία χαχα
Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Γενικώς είσαι καλός εσύ. Γενικά ο Σουβλαχάρα μου άνοιξε τα μάτια.
Xplicit7 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Γενικά ο Σουβλαχάρα μου άνοιξε τα μάτια. Το τρως με μουστάρδα πλέον ;
Dev Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=3024.new#new
Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Το τρως με μουστάρδα πλέον ; Μόνο τζατζίκι βάζουν εδώ.
MasterDisaster Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Μόνο τζατζίκι βάζουν εδώ. που μένεις ρε μαλάκα και βάζουν μόνο τζατζίκι;
Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 που μένεις ρε μαλάκα και βάζουν μόνο τζατζίκι; Δεν έχω πετύχει σουβλατζίδικο που να βάζει κέτσαπ ή μουστάρδα. Όλοι τζατζίκι ή σως βάζουνε.
MasterDisaster Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Δεν έχω πετύχει σουβλατζίδικο που να βάζει κέτσαπ ή μουστάρδα. Όλοι τζατζίκι ή σως βάζουνε. την καλύτερη πίτα την έχω φάει στο Θανάση στο Μοναστηράκι, ο οποίος δε βάζει καμία σως πάνω, έξτρα άμα θες στα φέρνει να βάλεις μόνος σου. Ούτε πατάτες βάζεις. Και έχει μόνο κεμπάμπ! όταν μου είπαν κάτι φίλοι πως είναι η πίτα τους λέω, δεν πάμε έβερεστ καλύτερα ρε μαλάκες; Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που είπα για έβερεστ. Και το καλύτερο είναι πως έχουν 3-4 άτομα οι οποίοι με πιρούνια τσιμπάνε τους πακιστανούς που έρχονται να σου πουλήσουν διάφορα
Fortuna Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 την καλύτερη πίτα την έχω φάει στο Θανάση στο Μοναστηράκι, ο οποίος δε βάζει καμία σως πάνω, έξτρα άμα θες στα φέρνει να βάλεις μόνος σου. Ούτε πατάτες βάζεις. Και έχει μόνο κεμπάμπ! όταν μου είπαν κάτι φίλοι πως είναι η πίτα τους λέω, δεν πάμε έβερεστ καλύτερα ρε μαλάκες; Μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που είπα για έβερεστ. Και το καλύτερο είναι πως έχουν 3-4 άτομα οι οποίοι με πιρούνια τσιμπάνε τους πακιστανούς που έρχονται να σου πουλήσουν διάφορα Έχω πάει και από του Θανάση. Αρκετά καλές για επίπεδο Αθήνας (m4d?) Και τι everest ρε μαλάκα; lel. Ό,τι χειρότερο μετά το Γρηγόρη και τα McDonalds.
Dev Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 την καλύτερη πίπα την έχω φάει στο Θανάση στο Μοναστηράκι, ο οποίος δε βάζει καμία σως πάνω, έξτρα άμα θες στα φέρνει να βάλεις μόνος σου. όταν μου είπαν κάτι φίλοι πως είναι η πίπα τους λέω Σοβαρέψου ρε μαλακα διαβάζουν και μικρά παιδιά το GOST. .
Recommended Posts