Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τα'λεγε ο Βέρτζιλ για την Μπάγερν!

Κατόρθωμα μεγάλο,αλλά υποδεέστερο του 4-0 που μάντεψα.

Posted

Τα'λεγε ο Βέρτζιλ για την Μπάγερν!

Κατόρθωμα μεγάλο,αλλά υποδεέστερο του 4-0 που μάντεψα.

Παραλίγο να πιάσω το 2-2 τόσο κοντά.

αντικειμενικα αν κρινουμε μονο απο αυτον τον αγωνα το αξιζε η μπορουσια

Μόνο στο πρώτο 20λεπτο, μετά όταν πήρε μπροστά η Μπάγερν η Μπορούσια δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.
Posted

Παραλίγο να πιάσω το 2-2 τόσο κοντά.Μόνο στο πρώτο 20λεπτο, μετά όταν πήρε μπροστά η Μπάγερν η Μπορούσια δεν μπορούσε να κάνει και πολλά.

εμπαζε πισω αν και εκανε μαλακια ο referee στην φαση του πεναλτι επρεπε να αποβαλει τον Νταντε
Posted

εμπαζε πισω αν και εκανε μαλακια ο referee στην φαση του πεναλτι επρεπε να αποβαλει τον Νταντε

Ε όχι αποβολή αλλά κίτρινη σίγουρα. Πολύ ωραίος τελικός νομίζω ο πιο ωραίος των τελευταίων χρόνων.
Posted

Ε όχι αποβολή αλλά κίτρινη σίγουρα. Πολύ ωραίος τελικός νομίζω ο πιο ωραίος των τελευταίων χρόνων.

αφου ειχε ηδη κιτρινη ρε!
Posted

κακα τα ψέμματα,η μπάγερν έχει και γαμώ τις επιθέσεις,ενώ η άμυνα της dortmund είναι σαν να την έχει φτιάξει ο δώνης

Posted

Καλά η άμυνα της dortmund δεν πάει πουθένα,ειδικά στο ψηλό παιχνίδι. Αλλά αυτό στο πέναλτι ήταν κόκκινη στον Νταντε.

Posted

κακα τα ψέμματα,η μπάγερν έχει και γαμώ τις επιθέσεις,ενώ η άμυνα της dortmund είναι σαν να την έχει φτιάξει ο δώνης

Μόνο Ολυμπιακός.
Posted

Είχε ήδη κίτρινη

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...