JaharakaL Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 aha..i poutsa p exeis faei s fenete gnosti...kala ta pas Sou 8imizei tpt auto? MA POSO GIA TO POUTSO EISTE ? ti perma ban re gifto, ti flame? arxizoun m vrizoun ti mana k egw troo to ban? stokos? tous filous sou pou me vrizoun dn tous akoubas kan, karagiozides, osoi einai vip/donator tous xaidevete ta arxidia.. eitan p evlepes ta flame, karagiozi, ama evlepes pios arxize, kala tha eitan..ante kane k edw ban.. dn ftani p auto p kanete edw apogorevete.. dn ginete na poulas pramata meso tetio site Pou na sas to klisoun
`Heroin Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 @xdem etsi eipe o moderator pio prin,oti m kaneis pipes epd tn krazoume tautoxrona. @wbmoderator apla m tn spaei otan kapoios dn einai au8entikos Efialtes apo to kick sthn oly k efialtes pollous gia ena forum. Mhn to pairneis toso sovara 8a pa8eis tipota
xdem Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 @xdem etsi eipe o moderator pio prin,oti m kaneis pipes epd tn krazoume tautoxrona. @wbmoderator apla m tn spaei otan kapoios dn einai au8entikos egw ton krazw gia alo logo, moderator name?
`Heroin Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Matthew oute valsamwmenh gata den mporeis na trollareis.
otinane... Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 O giorgos kimate. kai dn fantazese me pia kimate
Matthew Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 K mn m les emena g corruption stn inc k meta m les pws me trollares. egw ton krazw gia alo logo, moderator name? kserw gt tn krazeis.. O man,wbmoderator.
otinane... Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 Ti nai re μπάσταρδο. dn ktlves.. "NAI" fonazi i mamaka sou..logika simeni oti theli kialo
xdem Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 K mn m les emena g corruption stn inc k meta m les pws me trollares. kserw gt tn krazeis.. O man,wbmoderator. o heroIn? ELA RE ADMIN
`Heroin Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 K mn m les emena g corruption stn inc k meta m les pws me trollares.. Vasika eisai xazoulhs. Eipes mia fora to We need quality posts ki apo tote oti ki na peis antika9hstw to posts ki ginesai den 3erw k gw pws, les ki sou vrhsan thn mana. Oute anafer8hka ston server pou paizeis oute tipota. Ta xeis xamena. :happyforever:
otinane... Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 K mn m les emena g corruption stn inc k meta m les pws me trollares. kserw gt tn krazeis.. O man,wbmoderator. pios inc?autos einai dead bika na do perasa apo pvp zones/farm zones psixi..x10 fake tha exei an kai palia eitan kalos
Recommended Posts