Xplicit7 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Exile Εδώ.. Ε άρα είσαι και ο babylon που το αρνήθηκες! Τι λέει έβαλες λίγο μυαλό;
NexusGR Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ε άρα είσαι και ο babylon που το αρνήθηκες! Τι λέει έβαλες λίγο μυαλό; Άμα δοθεί η ευκαιρία να γυρίσω με τον παλιό μου λογαριασμό θα καταλάβετε. Προς το παρόν περιμένω απάντηση από τον Μάξτορ να δω πότε θα το ελέγξει..
Xplicit7 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Άμα δοθεί η ευκαιρία να γυρίσω με τον παλιό μου λογαριασμό θα καταλάβετε. Προς το παρόν περιμένω απάντηση από τον Μάξτορ να δω πότε θα το ελέγξει.. Άντε να δούμε.
ViBaR Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ήθελα τον κωδικό του wifi (που συνήθως είναι ο αριθμός του μαγαζιού) και όπως μίλαγα με τα παιδιά πετάω ένα 'κοπελιά,θα μου δώσεις τον αριθμό σου?' ,το οποίο ακούστηκε τόσο διακρητικά που γύρισε η σαβούρα και να λέει 'τον δικό μου? ??? ' . Εντάξει εκεί τι να πω εκεί..
ViBaR Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Βασίλη βάζω στοίχημα ότι κάτι τέτοια λες όταν πας για καφέ. ΧΔ
NexusGR Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Δεν ξέρω καν κιόλας αν γίνει όντως unban ο λογαριασμός....
NexusGR Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ; Σου ήρθε ήδη ένα εισερχόμενο μήνυμα όταν μπορείς και έχεις χρόνο δες το και εύχομαι να καταλάβεις που θέλω να καταλήξω με τα λεγόμενα μου.
Recommended Posts