Noble® Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Εντάξει αν σε θίξαμε να το βγάλουμε. το χρησιμοποιησες για να μου την πεις πριν? ΝΑΙ η ΟΧΙ?
Justice Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 το χρησιμοποιησες για να μου την πεις πριν? ΝΑΙ η ΟΧΙ? Φυσικά και όχι.
SrbIN Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 αυτο που ο καθενας ΕΜΑΘΕ να χρησιμοποιει το αγαπημενο μου gif να μου το ξεφτιλιζουν , να το χρησιμοποιουν πιο συχνα απο μενα στις ατακες μου κ να το παιξουν ιστοριες ως αλλες drama queens ωστε να ξεκινησουν ενα δραμα με κανει να αναρωτιεμαι για το IQ τους , την ευρηματικοτητα τους well played sons. ΥΓ: αναθεμα κ αν ξερετε ποιος ειναι ο τυπος που τρωει το ποπκορν. Noble out. Ena ap'ta kalutera trolls ths shmerinhs epoxhs :)
Matthew Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Πάει ο τύπος σ' ένα ιερέα για να εξομολογηθεί. Του λέει ο ιερέας : - Πες μου, τέκνον μου, τι αμαρτία πιστεύεις ότι έχεις κάνει; Ο τύπος αρχίζει να λέει : - Πήγα μια μέρα στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς μου, για να πάμε βόλτα. Αυτή όμως έλειπε. Ήταν εκεί η μεγάλη της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή στο σπίτι, μόνος εγώ, έγινε το κακό. - Μα παιδάκι μου, με τη μεγάλη αδελφή της αρραβωνιαστικιάς σου πήγες ν α το κάνεις. - Δεν ήταν μόνο αυτό, συνεχίζει ο μεταμελημένος τύπος, που συνεχίζει ακάθεκτος. - Την άλλη μέρα που πήγα ήταν εκεί η μικρή της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή, μόνος εγώ, δεν άργησε να γίνει το... κακό. Ο πάτερ άκουγε και δεν πίστευε στ' αυτιά του. - Τέκνον μου, είναι βαριά τα κρίματά σου, αμφιβάλλω αν συγχωρεθούν. Ο τύπος όμως δεν είχε τελειώσει : - Ξέρετε, πάτερ, κι άλλη μια φορά πήγα σπίτι και βρήκα μόνη τη μητέρα της. Τι να σας πω. Μόνος εγώ, μόνη αυτή, έγινε το κακό... Σε κάποια στιγμή ο τύπος σηκώνει το κεφάλι του, αλλά ο παπάς έχει γίνει άφαντος. - Γιατί, πάτερ, κρυφτήκατε εκεί πίσω, αναρωτιέται ο τύπος. Κι ο παπάς έντρομος του λέει : - Μόνος εγώ, μόνος εσύ, άσε να μη γίνει καμιά μ@λακία!!!
Noble® Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ena ap'ta kalutera trolls ths shmerinhs epoxhs :) σωστος! :)
SrbIN Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Πάει ο τύπος σ' ένα ιερέα για να εξομολογηθεί. Του λέει ο ιερέας : - Πες μου, τέκνον μου, τι αμαρτία πιστεύεις ότι έχεις κάνει; Ο τύπος αρχίζει να λέει : - Πήγα μια μέρα στο σπίτι της αρραβωνιαστικιάς μου, για να πάμε βόλτα. Αυτή όμως έλειπε. Ήταν εκεί η μεγάλη της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή στο σπίτι, μόνος εγώ, έγινε το κακό. - Μα παιδάκι μου, με τη μεγάλη αδελφή της αρραβωνιαστικιάς σου πήγες ν α το κάνεις. - Δεν ήταν μόνο αυτό, συνεχίζει ο μεταμελημένος τύπος, που συνεχίζει ακάθεκτος. - Την άλλη μέρα που πήγα ήταν εκεί η μικρή της αδελφή. Ε, τώρα, μόνη αυτή, μόνος εγώ, δεν άργησε να γίνει το... κακό. Ο πάτερ άκουγε και δεν πίστευε στ' αυτιά του. - Τέκνον μου, είναι βαριά τα κρίματά σου, αμφιβάλλω αν συγχωρεθούν. Ο τύπος όμως δεν είχε τελειώσει : - Ξέρετε, πάτερ, κι άλλη μια φορά πήγα σπίτι και βρήκα μόνη τη μητέρα της. Τι να σας πω. Μόνος εγώ, μόνη αυτή, έγινε το κακό... Σε κάποια στιγμή ο τύπος σηκώνει το κεφάλι του, αλλά ο παπάς έχει γίνει άφαντος. - Γιατί, πάτερ, κρυφτήκατε εκεί πίσω, αναρωτιέται ο τύπος. Κι ο παπάς έντρομος του λέει : - Μόνος εγώ, μόνος εσύ, άσε να μη γίνει καμιά μ@λακία!!! ahahahahahahahahahhaha
Fortuna Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Είχα μόνο κοκκινομάλλες στο match history και μου κακοφάνηκε που έπαιξα sejuani.
Fortuna Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Επίσης πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξω αυτό το signature που έχει κολλήσει στο season 2.
`Rοmeο Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [L2OFF]Lineage2 Heredur x70 Mixed PvP/Rpg Mid-Rate Server. Rebuilding! (Read 11466 times) : Legend.
Dulens. Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [L2OFF]Lineage2 Heredur x70 Mixed PvP/Rpg Mid-Rate Server. Rebuilding! (Read 11466 times) : Legend. noob
SrbIN Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Arxizw kai tsantizomai.. la la la, la la la. Tra la la la la la la, la la LA.
Matthew Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Είχα μόνο κοκκινομάλλες στο match history και μου κακοφάνηκε που έπαιξα sejuani. Fiora jungle parakalw.
ExTrEmEDwarf Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ - ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ - NEW SONG 2012-2013 - NEW STARS ARTISTS
Recommended Posts