Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://maxcheaters.com/forum/index.php?topic=243031.0

Αυτό είναι το 2ο σου acc δηλαδή;

[GR]Και ναι, υπάρχουν βλάκες.

Έδωσε 200 ευρώ για να αγοράσει Platinum account, να το ρίξει στο 100 ελο και ή απλά να κάνει φιγούρα στα πιο καθυστερημένα από αυτόν. Ταυτόχρονα προσπαθεί να μας πείσει ότι το account είναι δικό του, ναι αμέ. Παίχτης του 2,2κ παίζει με clarity. Πραγματικά λυπάμαι τους κακομοίρηδες που τυχένεις στο Solo q, αν παίζεις ranked.

PS: Finito, να ένας λόγος που σου λέω να σταματήσεις να βλέπεις το elo όταν είμαστε loading screen. Η βλακεία νικάει το κόμλπεξ σου.

Posted

κόμλπεξ σου.

Δεν είναι κόμπλεξ !

Μαζί σου Noble...και εγώ αυτό κάνω στο loading -.-

Posted

Δεν είναι κόμπλεξ !

Μαζί σου Noble...και εγώ αυτό κάνω στο loading -.-

ο Finito το κανει 8)
  • 2 weeks later...
Posted

Γεια σου φίλε μου , πιστεύω πως ο κόπος που ξόδεψες για να δημιουργήσεις τούτο τον οδηγό , ο οποίος είναι σχετικά μεγαλός αξίζει ένα ευχαριστώ από τους χρηστές οι οποίοι το διάβασαν.

Ο οδηγός σου όντως έχει κάποιες καλές ιδεολογίες. Τόσο καιρό αγνοούσα το Clarity καθώς πιστεύα πως είναι για τους αρχάριους (άτομα τα οποία παίζουν με λογαριασμό 1~20 επίπεδο) και στην θέση του επέλεγα το Ignite , καθώς βοήθουσε κάνοντας κάποια ζημιά παραπάνω. Αλλά επιλέγοντας Clarity όντως είναι καλύτερο καθώς γεμίζεις το MP σου αλλά και όσων είναι γύρο σου !

Με απλές μαθηματικές πράξεις το Clarity σου δίνει παραπάνω MP που αυτό το MP μπορείς να το κάνεις ότι θες (να μειώσεις την ταχύτητα του αντιπάλου , να αυξήσεις ενός συμμάχου κτλπ) ή να κάνεις παραπάνω ζημιά με βόμβες. Το ΜP που σου δίνεται από το Clarity αρκεί για να κάνεις τόσες βόμβες οι οποίες θα κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο από ότι θα έκανε το Ignite.

Πιστεύω πως είσαι μια χαρά άτομο και θα ήθελα να κάνεις και άλλους παρόμοιους οδηγούς άμα μπορέσεις πότε (βρεις ελεύθερο χρόνο) γιατί βλέποντας οδηγούς από ιστοσελίδες μεγάλων ομάδων δεν με βοήθησε για να είμαι ειλικρινής , απλά το μόνο που έβλεπα είναι 21/0/9 στα Masteries και Ignite/Flash.

Τέλος πάντων ευχαριστώ , θα πάω να δοκιμάσω και θα γράψω τα αποτελέσματα όταν τελειώσω !

Posted

RoA/ athenes/ tear κλπ.

Τόσα πολλά αντικείμενα που σου δίνουν mp ή και mp regen έτσι αχρηστεύεται το clarity..

• Maxtor changed the title to ZILEAN