Jump to content

Recommended Posts

Posted

apo 25-35 eruksan suriza gia ton aplo logo oti tosa xronia psufizan pasok.

katalave oti psufizan enan -beep-a kai oti autoi eitan akoma megaluteroi -beep-es pou ton psufizan kai lene apto na pame ND pou tosa xronia eipan na pane suriza

Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τους περισσότερους ψήφους του ΠΑΣΟΚ γιατί πήρε 2 πρωτοκλασάτα ονόματα τα οποία ήταν τα ΜΟΝΑ 2 που άξιζαν από το ΠΑΣΟΚ, η Σακοράφα και ο Κουρουμπλής οι οποίοι αποχώρησαν επειδή δε ψήφισαν τα μνημόνια.
Posted

Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε τους περισσότερους ψήφους του ΠΑΣΟΚ γιατί πήρε 2 πρωτοκλασάτα ονόματα τα οποία ήταν τα ΜΟΝΑ 2 που άξιζαν από το ΠΑΣΟΚ, η Σακοράφα και ο Κουρουμπλής οι οποίοι αποχώρησαν επειδή δε ψήφισαν τα μνημόνια.

+

Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς χτες είδαμε τα αποτελέσματα των εκλογών, πραγματικά δεν μπορώ να σας περιγράψω τι αισθάνθηκα όταν είδα την Ν.Δ πρώτη. Το θεωρώ αδιανόητο να ψηφίσει κάποιος άνθρωπος σκεπτόμενος Ν.Δ αλλά τελικά είδα ότι δεν φταίνε άλλοι από τους γέροντες και τις γριές που μας οδήγησαν πάλι στο λάθος.

Στο μόνο που αξίζει να σταθούμε είναι ότι τελικά η Χρυσή Αυγή θα είναι στη βουλή και θα υπάρχει αυτή η φωνή, η οποία είμαι σίγουρος πως θα συνοδευτεί και από πράξεις.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή, και να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους γιατί με τις λάθος ψήφους σας θα την χρειαστούμε (την τύχη)

(Ακρο)δεξιός, θάβει τη δεξιά, τι άλλο θα δω σε αυτό τον κόσμο;

Posted

Καλησπέρα σας,

Δυστυχώς χτες είδαμε τα αποτελέσματα των εκλογών, πραγματικά δεν μπορώ να σας περιγράψω τι αισθάνθηκα όταν είδα την Ν.Δ πρώτη. Το θεωρώ αδιανόητο να ψηφίσει κάποιος άνθρωπος σκεπτόμενος Ν.Δ αλλά τελικά είδα ότι δεν φταίνε άλλοι από τους γέροντες και τις γριές που μας οδήγησαν πάλι στο λάθος.

Στο μόνο που αξίζει να σταθούμε είναι ότι τελικά η Χρυσή Αυγή θα είναι στη βουλή και θα υπάρχει αυτή η φωνή, η οποία είμαι σίγουρος πως θα συνοδευτεί και από πράξεις.

Θέλω λοιπόν να ευχαριστήσω όσους ψήφισαν Χρυσή Αυγή, και να ευχηθώ καλή τύχη σε όλους γιατί με τις λάθος ψήφους σας θα την χρειαστούμε (την τύχη)

Σε είχα για πολύ λογικό άτομο, έβαλες στη βουλή 20 αγράμματους με ντουντούκες που το προηγούμενο βράδυ ήταν ____ (βάλε εσύ τη λέξη)

Δε θα πράξουν, δε θα βοηθήσουν. Έστω και αν διώξουν τους μετανάστες, μετά θα είναι οι κκεδες, μετά οι μακρυμάλληδες, μετά οι χοντροί,κοντοί, κτλπ, μέχρι να είναι όλοι το αντίθετο απ το μιχαλολιάκο.  ::)

Posted

(Ακρο)δεξιός, θάβει τη δεξιά, τι άλλο θα δω σε αυτό τον κόσμο;

Δε θάβει την δεξιά, θάβει τους εγκληματίες. Μην παρερμηνεύετε.

Posted

Ρε μαλάκα , σε πληρώνουν τουλάχιστον ;
Posted

Δε θάβει την δεξιά, θάβει τους εγκληματίες. Μην παρερμηνεύετε.

+

Σε είχα για πολύ λογικό άτομο, έβαλες στη βουλή 20 αγράμματους με ντουντούκες που το προηγούμενο βράδυ ήταν ____ (βάλε εσύ τη λέξη)

Δε θα πράξουν, δε θα βοηθήσουν. Έστω και αν διώξουν τους μετανάστες, μετά θα είναι οι κκεδες, μετά οι μακρυμάλληδες, μετά οι χοντροί,κοντοί, κτλπ, μέχρι να είναι όλοι το αντίθετο απ το μιχαλολιάκο.  ::)

Αγράμματοι? Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο στις δηλώσεις/συνεντεύξεις τους. Και τέλος πάντων δεν με ενδιαφέρει τι ήταν και τι έκαναν, ξέρω ότι είναι οι πιο σωστοί εκεί μέσα και είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και όχι ψευτοέλληνες όπως οι μνημονιακοί σας.

Ρε μαλάκα , σε πληρώνουν τουλάχιστον ;

Δεν με πληρώνει κανένας, ελεύθερος Έλληνας πολίτης είμαι που εκφράζω τις απόψεις μου.

Posted

Συμφωνώ, στα 2 τελευταία. Οι άνθρωποι από ότι έχω ακούσει και εγώ σε διάφορες δηλώσεις/συνεντεύξεις ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν και οικονομικό πρόγραμμα (που στέκει). Και Φρανκ, η Χ.Α είναι υπέρ της αναδιαπραγμάτευσης όχι της μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου. (Από όσο θυμάμαι)

Posted

οι μνημονιακοί σας.

Σας; Το ότι κάποιος δεν είναι ναζιστής δε σημαίνει πως είναι υπερ του μνημονίου ή γενικά κάθε σύμβασης που θα κάνει τη ζωή όσων συμπεριλαμβάνονται σε αυτό μίζερη.

Posted

tha doume se ligous meines poioi einai oi vouleutes pou theloun na agwnistoun gia tin ellada. i xrusi augi tha tous taktopoieisei me ton mistho katse na deis ti exei na gunei

Posted

tha doume se ligous meines poioi einai oi vouleutes pou theloun na agwnistoun gia tin ellada. i xrusi augi tha tous taktopoieisei me ton mistho katse na deis ti exei na gunei

αυτά είναι! σωθήκαμεν

που είναι και ο ΤεοΠραγματοποιόςΧτύπων να μας πει πόσο γαμάει η Χρυσή αυγή και πόσο λαπάς είναι ο μιχαλολιάκος. Επίσης θα με ενδιέφερε το επίπεδο μόρφωσης του βουλευτή Γιάννη Λαγού. (ο μπλεικ είναι πιο μορφωμένος απ τους μισούς βουλευτές σας, και απο σας)

Posted
Καλησπέρα σας,

καλα εσυ δεν εισαι που υποστηριζες τη Χ.Α στο προηγουμενο τοπικ ? ΠΑς ΚΑΛΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η Χ.Α ΠΡΩΤΗ ? Η ΝΔ Ή ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ Χ.Α ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΕΤΑΣ ΤΩΡΑ ?

Posted

Συμφωνώ, στα 2 τελευταία. Οι άνθρωποι από ότι έχω ακούσει και εγώ σε διάφορες δηλώσεις/συνεντεύξεις ξέρουν τι τους γίνεται και έχουν και οικονομικό πρόγραμμα (που στέκει). Και Φρανκ, η Χ.Α είναι υπέρ της αναδιαπραγμάτευσης όχι της μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου. (Από όσο θυμάμαι)

Ενημερώσου πρώτα και μετά βγες να τοποθετηθείς. Η Χρυσή Αυγή είναι κατά του μνημονίου και το καταγγέλει χωρίς αναδιαπραγματεύσεις, μεταρρυθμίσεις, απαγκιστρώσεις.

Σας; Το ότι κάποιος δεν είναι ναζιστής δε σημαίνει πως είναι υπερ του μνημονίου ή γενικά κάθε σύμβασης που θα κάνει τη ζωή όσων συμπεριλαμβάνονται σε αυτό μίζερη.

Ναζιστής? Όσοι στις μέρες μας είναι εθνικιστές είναι ναζιστές και φασίστες? Αυτό σου έμαθε να λες η δημοκρατία σου. Οι ναζιστές υπάρχουν μόνο στη Γερμανία και οι εθνικιστές πολέμησαν τον Χίτλερ και τους ναζί. Δεν είσαι καλά ενημερωμένος κύριε.

Και επίσης με το "σας" εννοώ όσους ψήφισαν Σαμαρά, που είναι ο άνθρωπος που υπέγραψε πρώτος πρώτος το μνημόνιο.

καλα εσυ δεν εισαι που υποστηριζες τη Χ.Α στο προηγουμενο τοπικ ? ΠΑς ΚΑΛΑ ? ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η Χ.Α ΠΡΩΤΗ ? Η ΝΔ Ή ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ Χ.Α ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΠΕΤΑΣ ΤΩΡΑ ?

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καμία σχέση με την Ν.Δ. Είτε το θες είτε όχι. Η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής δεν έχει καμία σχέση με τους ψευτοέλληνες και τους ψευτοδημοκράτες της Ν.Δ

Posted

αυτά είναι! σωθήκαμεν

που είναι και ο ΤεοΠραγματοποιόςΧτύπων να μας πει πόσο γαμάει η Χρυσή αυγή και πόσο λαπάς είναι ο μιχαλολιάκος. Επίσης θα με ενδιέφερε το επίπεδο μόρφωσης του βουλευτή Γιάννη Λαγού. (ο μπλεικ είναι πιο μορφωμένος απ τους μισούς βουλευτές σας, και απο σας)

Νομίζω φίλε Βάζελε, αυτός ο άνθρωπος έχει προβλήματα, δεν εξηγείται αλλιώς το τελευταίο reply

Guest
This topic is now closed to further replies.

• From Salvation onwards I think you need a patched nwindow.dll that allows such modifications, try to see if you get what you need here: https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1LLbQFGf8KlR-O0Iv5umfF-pwZgrDh9bd
    • hello everyone! I am wanting to save the files (Ini. - Data - ) of the EP5 Client: Salvation... But they generate the error "corrupt files"... I tried several versions of L2FileEditor without good results. I need help! Thank you!
    • Opening December 6th at 19:00 (GMT +3)! Open Beta Test from November 30th!   https://l2soe.com/   🌟 Introducing L2 Saga of Eternia: A Revolution in Lineage 2 High Five! 🌟   Dear Lineage 2 enthusiasts, Prepare to witness the future of private servers! L2 Saga of Eternia is not just another High Five project—it’s a game-changing experience designed to compete with the giants of the Lineage 2 private server scene. Built for the community, by the community, we’re here to raise the bar in quality, innovation, and longevity. What Sets Us Apart? 💎 No Wipes, Ever Say goodbye to the fear of losing your progress. Our server is built to last and will never close. Stability and consistency are our promises to you. ⚔️ Weekly New Content Our dedicated development team ensures fresh challenges, events, and updates every week. From custom quests to exclusive features, there will always be something exciting to explore. 💰 No Pay-to-Win Skill and strategy matter most here. Enjoy a balanced gameplay environment where your achievements come from effort, not your wallet. 🌍 A Massive Community With 2000+ players expected, join a vibrant and active community of like-minded adventurers ready to conquer the world of Aden. 🏆 Fair and Competitive Gameplay Our systems are designed to promote healthy competition while avoiding abusive mechanics and exploits. 🔧 Professional Development From advanced bug fixes to carefully curated content, we pride ourselves on smooth performance, no lag, and unparalleled server quality. Key Features Chronicle: High Five with unique interface Rate: Dynamic x10 rates Class Balance: Carefully fine-tuned for a fair experience PvP Focused: PvP Ranking & aura display effect for 3 Top PvPers every week Custom Events: Seasonal and permanent events to keep you engaged Additional Features:   Custom Endgame Content: Introduce unique dungeons, raids, or zones unavailable in other servers. Player-Driven Economy: Implement a strong market system and avoid overinflated drops or rewards. Epic Siege Battles: Announce special large-scale sieges and PvP events. Incentives for Streamers and Clans: Attract influencers and big clans to boost server publicity. Roadmap Transparency: Share a public roadmap of planned updates to build trust and excitemen   Here you can read all the features: https://l2soe.com/features   Video preview: Join the Revolution! This is your chance to be part of something legendary. L2 Saga of Eternia is not just a server; it’s a movement to redefine what Lineage 2 can be. Whether you’re a seasoned veteran or a newcomer to the world of Aden, we invite you to experience Lineage 2 at its finest.   Official Launch Date: December 6th 2024 Website: https://l2soe.com/ Facebook: https://www.facebook.com/l2soe Discord: https://discord.com/invite/l2eternia   Let’s build the ultimate Lineage 2 experience together. See you in-game! 🎮
    • That's like a tutorial on how to run l2 on MacOS Xd but good job for the investigation. 
  • Topics

• Create New...