Dask Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Τι δεν το έπιασες με τον γύφτουλα ρε μαλάκα, όταν βλέπει λεφτά ο karmaarrows βγαίνουν δολλάρια στα μάτια του όπως τα καρτουν. Quote
Dev Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Τι δεν το έπιασες με τον γύφτουλα ρε μαλάκα, όταν βλέπει λεφτά ο karmaarrows βγαίνουν δολλάρια στα μάτια του όπως τα καρτουν. Quote
BonJovi® Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Φτάνουν τόσα ρε, αν γίνει καμιά στραβή πας πλην , και να φτάσεις στα 5,000 δε θα σταματήσεις εκεί Quote
Dev Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Φτάνουν τόσα ρε, αν γίνει καμιά στραβή πας πλην , και να φτάσεις στα 5,000 δε θα σταματήσεις εκεί hmm swstos, evala gia analhpsh ta 3500 € kai atm exw 1122 sto budget, tha doume pou tha paei auth h tuxh. An den xasw toulaxistwn 500 euro den stamataw na pontarw.. Quote
BonJovi® Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 "Όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα" + Quote
Dev Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 "Όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα" Εγώ ξέρω και το άλλο.. "Ο τολμών νικά" : P πάντως όντως θέλει πολύ προσοχή και κοντρολάρισμα διότι θα καταντήσω σαν τον Καντακουζινό στο επεισόδιο ο χαρτοπαίχτης Κωνσταντινου και Ελενης - Επεισοδιο 28 HD Quote
Dev Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 Dev prosexe min xaseis to spiti sou ^_^ Αυτό που σε χαρακτηρίζει εσένα είναι οτι είσαι πάντα μέσα στο θέμα.. /NOT Quote
BonJovi® Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Εγώ ξέρω και το άλλο.. "Ο τολμών νικά" : P πάντως όντως θέλει πολύ προσοχή και κοντρολάρισμα διότι θα καταντήσω σαν τον Καντακουζινό στο επεισόδιο ο χαρτοπαίχτης Κωνσταντινου και Ελενης - Επεισοδιο 28 HD Όντως πρόσεξε το αυτό Quote
Dev Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Αν ήταν δυνατόν Ολυμπιακοί Αγώνες και να μην παίξω.. Dev strikes again ! Quote
xXSkillerXx Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ρε γαμημενε στείλε μου το site σε πμ Στο williamhill παίζει... υπάρχουν και καλύτερα. Quote
Recommended Posts