Jump to content
  • 0

[HELP]NPC Attackable

Question

Posted

Γεια σας. Πως γίνετε να μην μπορούν να χτυπάνε τα npc's; Π.χ είμαι στην πόλη και οι players μπορούν και κάνουν attack τα npc's. Τι να κάνω;

Pack: L2jFrozen

Client: Interlude

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

ψαξε στα configs ; δεν ξερω πως ειναι στο φροζεν. Αν δεν βρεις κατι , πανε στο l2npcinstance στην μεθοδο isAttakable και καντην return false;

• 0
Posted

ψαξε στα configs ; δεν ξερω πως ειναι στο φροζεν. Αν δεν βρεις κατι , πανε στο l2npcinstance στην μεθοδο isAttakable και καντην return false;

Που είναι δηλαδή; Altsettings,options ? που;;

• 0
Posted

bump κανείς να με βοηθήσει να μου πει που ακριβώς είναι γιατί έχω ψάξει όλα τα config;

• 0
Posted

το καλύτερο πράγμα είναι φιλε να ρωτήσεις στο l2jfrozen φορυμ αυτή θα σου πούνε από που ακριβώς το κανεις αυτό

• 0
Posted

bump κανείς να με βοηθήσει να μου πει που ακριβώς είναι γιατί έχω ψάξει όλα τα config;

pare me ti seira ola ta configs 1-1 kai psakstw tha to vreis

to eixa dei kai egw

• 0
Posted

Νομιζω στο Altsettings πρεπει να εινια λεει

NPC Attackable = True
καντο σε 
NPC Attackable = False

ή μπορει αντοιστοιχα να ειναι σε 1 και καντο 0 ή το αντιστροφο δεν ξερω στο l2jfrozen πως ειναι!

• 0
Posted

Νομιζω στο Altsettings πρεπει να εινια λεει

NPC Attackable = True
καντο σε 
NPC Attackable = False

ή μπορει αντοιστοιχα να ειναι σε 1 και καντο 0 ή το αντιστροφο δεν ξερω στο l2jfrozen πως ειναι!

Thnx! Lock It

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock