Jump to content

Recommended Posts

Posted

Τελευταιο ποστ για σημερα μιας και ειμαι ολη μερα μπροστα στο pc και φτιαχνω οδηγους!Aς αρχισουμε: Θα χρειαστουμε BackTrack 5 και ενα προγραμμα ονοματι rarcrack το οποιο μπορειτε να κατεβασετε απο εδω rarcrack

Αφου εχουμε κατεβασει το rarcrack και ειναι πλεον στον φακελο root ,θα ανοιξουμε ενα τερματικο(terminal)και θα γραψουμε τα εξης:

tar -xjf rarcrack-0.2.tar.bz2

ωστε να κανει extract τα αρχεια.. Μετα αυτο

cd rarcrack-0.2

μετα

make

και τελος

make install

Αφου τα καναμε αυτα και ειμαστε ετοιμoι με την εγκατασταση του προγραμματος  γραφουμε

cd /root/rarcrack-0.2

για να τρεξει το προγραμμα.Μετα γραφουμε 

./rarcrack --type rar --threads 8 /root/GreyHat.rar

Εκει που εχω το ονομα μου βαζετε την τοποθεσια που βρισκεται το αρχειο που θελετε να σπασετε,και εκει που λεει --type rar-- βαζετε τον τυπο του αρχειου πχ (rar,zip)!Παταμε ctrl+c για να κανουμε ποιο συντομη την διαδικασια απλα στο αρχειο GreyHat.rar.xml που θα μας δημιουργηθει βαζουμε μονο αριθμους η μονο γραμματα  και ξαναρχιζουμε παλι πχ

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rarcrack>
  <abc>0123456789</abc>
  <current>0</current>
  <good_password/>
</rarcrack>

Στο παρακατω link σας εχω ενα δικο μου κλειδωμενο zip αρχειο για να τεσταρετε αν μπορειτε να το ανοιξετε! ΕΔΩ

Ευχαριστω και καληνυχτες!

Posted

αν ο αρχείο είναι κλειδωμένο με κωδικό που εχει και γράμματα και ψηφία μπορει να τον σπασει?

Ναι για αυτο ακριβως ειναι!Οταν το αρχειο εχει κωδικο!Κατεβασε το αρχειο που δινω πανω και δες αν αυτο εννοεις
Posted

r file otan katevazw to rarcrack dn benei sto root file tou backtrack...

pws to vazw?

Απλα μετακινησε το!Η αν δεν μπορεις , βρες την τοποθεσια στην οποια εχει αποθηκευτει και  εκει που εχω στο ποστ /root εσυ βαλε την τοποθεσια που ειναι το αρχειο σου..!
Posted

Ναι για αυτο ακριβως ειναι!Οταν το αρχειο εχει κωδικο!Κατεβασε το αρχειο που δινω πανω και δες αν αυτο εννοεις

ενοω μπορει να σπασει κωδικο που να ειναι καπως ετσι? a654dsa87as6

και με νουμερα  και με γραμματα?

Posted

ενοω μπορει να σπασει κωδικο που να ειναι καπως ετσι? a654dsa87as6

και με νουμερα  και με γραμματα?

Ναι μπορει
Posted

sto teleutaio simeio pou prike na epileksw to simeio pou einai to arxeio pou 9elw na spasw dn me vgazei tpt oti k na patisw

Πες μου που εχεις το αρχειο και τι πατας ακριβως να σου πω..
Posted

to exw valei sto root..

pataw ./rarcrack --winrar -- threads 8 /root/greyhat.rar

k me vgazei apo katw  "bash: ./rarcrack: No such file or directory"

Posted

to exw valei sto root..

pataw ./rarcrack --winrar -- threads 8 /root/greyhat.rar

k me vgazei apo katw  "bash: ./rarcrack: No such file or directory"

Exeis kanei prwta  cd /root/rarcrack-0.2? Gia na treksei to programma?Kati lathos tha kaneis stin topothesia..auto sou leei..oti dn borei na vrei tetoio fakelo.. prosekse auta p grafeis