Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλή επιτυχία παίδες και ξέρετε ε ; Μόλις βγείτε από το ΑΟΔΕ να τα κάψετε όλα τα βιβλιά μπροστά στο προαύλιο χαχαχαχα

to pa prin 2 lepta stn kollhto m. done

mages organwsh to vlepa to pe3a 8a pesei aurio.

Posted

Καλή επιτυχία παίδες και ξέρετε ε ; Μόλις βγείτε από το ΑΟΔΕ να τα κάψετε όλα τα βιβλιά μπροστά στο προαύλιο χαχαχαχα

Posted

Αν και δεν ξέρω τι είναι αυτά γαμάτα.Εγώ έχω αρχαιολογία και δίκαιο 300 σελίδες ύλη

στα πανεπιστήμια έχετε βάση το 5, εμείς στο αοδε αν γράψουμε βάση δεν πιάνουμε τίποτα
Posted

πραγματικά εχω σιχαθεί την ζωή μου με αυτό το αοδε

++ η πιο βαρετή μέρα της ζωής μου.
Posted

στα πανεπιστήμια έχετε βάση το 5, εμείς στο αοδε αν γράψουμε βάση δεν πιάνουμε τίποτα

Και ξέρεις πόσο αξίζει το πτυχίο με 5 ε ; Θα το κρεμάσεις στο τοίχο στο σουβλατζίδικο που θα ανοίξεις :/

Posted

Και ξέρεις πόσο αξίζει το πτυχίο με 5 ε ; Θα το κρεμάσεις στο τοίχο στο σουβλατζίδικο που θα ανοίξεις :/

αν δεν γράψεις όμως στις πανελλήνιες θα πας κατευθείαν για σουβλατζίδικο.
Posted

Egw tha t paw seri mexri to prwi k o theos voithos!!! Gamw to aode m..

εγώ θα κοιμηθώ 3 ώρες και τις υπόλοιπες διάβασμα τα σος ξανά
Posted

αν δεν γράψεις όμως στις πανελλήνιες θα πας κατευθείαν για σουβλατζίδικο.

Οπότε διαβάζεις και για τις πανελλήνιες και για μετά, μη νομίζετε δηλαδή ότι θα αράζετε και θα περνάτε μαθήματα έτσι ;p

Posted

ola apo 3to thane pistevw :S

ε δε νομίζω να είναι τόσο παπάρες, στις επαναληπτικές τι θα βάλουν; εκτός ύλης;
Posted

Οπότε διαβάζεις και για τις πανελλήνιες και για μετά, μη νομίζετε δηλαδή ότι θα αράζετε και θα περνάτε μαθήματα έτσι ;p

x@! St panepistimio einai pio xalara t pramata....skepsou mono oti dn pas 6 wres sxoleio k 3 frodistirio kathimerina!
Posted

x@! St panepistimio einai pio xalara t pramata....skepsou mono oti dn pas 6 wres sxoleio k 3 frodistirio kathimerina!

συν ότι θα διαβάζεις κάτι που σου αρέσει, όχι από αγγαρεία. Αλλά και πάλι θέλει διάβασμα.