Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ελα ρε μλκ, στην Θεωρητικη ειναι λιγο πιο στανταρ, εμας αυριο αν θελουν μας κανουν να γραψουμε 5 εκαστως, και την Παρασκευη 10 στο ΑΕΠΠ

Εγω πιστευω οτι μπορουν να το κανουν ομως

Στα Αρχαία μπορούν να τους γαμήσουν με το άγνωστο.Στα άλλα λίγο πολύ ναι είναι στάνταρ.

Posted

Ελα ρε μλκ, στην Θεωρητικη ειναι λιγο πιο στανταρ, εμας αυριο αν θελουν μας κανουν να γραψουμε 5 εκαστως, και την Παρασκευη 10 στο ΑΕΠΠ

Εγω πιστευω οτι μπορουν να το κανουν ομως

μπα όχι, υπάρχουν και άτομα που ότι και να τους βάλεις θα στο λύσουν.
Posted

Στα Αρχαία μπορούν να τους γαμήσουν με το άγνωστο.Στα άλλα λίγο πολύ ναι είναι στάνταρ.

Αυτό. Δεν αμφιβάλλω ότι σε μερικά μαθήματα κάποια πράγματα είναι standar αλλά πιστεύω ότι στα αρχαία θα τον φάμε.

Posted

μπα όχι, υπάρχουν και άτομα που ότι και να τους βάλεις θα στο λύσουν.

ειναι ενας ανα 1000 ομως.
Posted

η πούτσα έ-ε-ερχεταιιιιιιιιι

2 ερωτήματα μόνο θα είναι πολύ δύσκολα, τα άλλα θα είναι γνωστά
Posted

εγω φοβαμαι μην σκαλωσω στον Μιγαδικο, γιατι αλλιως το παιχνιδι ειναι χαμενο.
Posted

@@ θα ειναι αλλα οκ..

Μιγαδικους και εγω τους φοβαμαι..Δεν διαβαζα τοτε...

Μετα αρχισα απο τα ορια και μετα..αλλα και παλι τα ορια και αυτα ειναι συνδεδεμενα με τα επομενα κεφαλαια οποτε λιγο πολυ τα θυμασαι..τους μιγαδικους ομως?τρεχα γυρευε..Αν πεσει συνδιαστικο ειμαι χαμενος.

Posted

εγω φοβαμαι μην σκαλωσω στον Μιγαδικο, γιατι αλλιως το παιχνιδι ειναι χαμενο.

μπα εύκολοι είναι οι μιγαδικοί

@@ θα ειναι αλλα οκ..

Μιγαδικους και εγω τους φοβαμαι..Δεν διαβαζα τοτε...

Μετα αρχισα απο τα ορια και μετα..αλλα και παλι τα ορια και αυτα ειναι συνδεδεμενα με τα επομενα κεφαλαια οποτε λιγο πολυ τα θυμασαι..τους μιγαδικους ομως?τρεχα γυρευε..Αν πεσει συνδιαστικο ειμαι χαμενος.

αν σου βάλει μιγαδικούς σε θέμα 3 ή 4 θα είναι τσάμπα μόρια. Μόνο το μέτρο του μιγαδικού μπορεί να σου βάλει σε μια συνάρτηση, που είναι πραγματικός αριθμός ή κανένα γεωμετρικό τόπο με 1 μεταβλητή (όπως η ευθεία). πχ στο α ερώτημα να λέει να υπολογίσετε το μέτρο του Z=a+bi.... και στο β δίνεται η συνάρτηση f(x)=|Z|lnx+3x+...
Posted

μπα εύκολοι είναι οι μιγαδικοί

βρε ευκολοι ειναι γενικα, απλα μπορει να κολησεις για χψ λογους, και αν χασεις 2ο θεμα..
Posted

βρε ευκολοι ειναι γενικα, απλα μπορει να κολησεις για χψ λογους, και αν χασεις 2ο θεμα..

σε όλα μπορεί να συμβεί αυτό, απλώς μην πας αγχωμένος
Posted

re mlkes kana sos 3erume gia 8ewria?

διάβασε τα όλα δεν είναι πολλά 2-3 ώρες μου πήραν εμένα οι αποδείξεις + τη θεωρία.
Posted

Μιγαδικοί είναι εύκολοι ρε είναι η μόνη σας ελπίδα να γράψετε 10 :P

Posted

προσοχη στην σελιδα 262-263 τις αποδειξεις ι) και ιιι) περσι μπηκαν στην υλη..πιθανον να πεσει μια απο αυτες τις 2..