BrigaDieR Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Den xero an exi gini paromio topic gt ime kenourgios sto forum :D Quote
Fanky Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 αν μιλάς συγκεκριμένα για interlude,μου άρεσε ο fatal,penetration(2-3 χρόνια πριν)..μετά απο αυτούς δεν έμεινα πότε,σε κανέναν σέρβερ περισσότερο απο 1-2 μήνες.. Quote
HardCoreIV Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 μου αρεσε αρκετα μπορώ να πω ο L2Liberators και ο L2 enternal Battle ηταν καλοστημένος διλαδη αμα εμπενες πωρωνόσουν στο φαρμ και πβπ αλλα απ'οτι φαίνεται ο gm πρεπει να ηταν κανενας 10χρονος και μολις τα ειδε σκουρα που μπηκε αρκετα κοσμος μετα τον έκλεισε.. αντε παιξε l2 σου λενε μετα.. ενας σερβερ που να ηταν balanced και χωρίς donates δεν μπορούσες να βρεις αρα[ L2 THE GAME C3 C4 4 Ever ηταν καλο οσο κράτησε ο the game] υυφφ τα έβγαλα απο άμεσα μου ! :D Quote
An4rchy Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 L2Infogate. 1k+ atoma ;) Iparxei akoma, alla einai freya kai legete L2HanGoveR. http://infogatel2.gr/home.html Quote
Medisept Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 L2 Atlantis....tora ine hi5 kai legete l2legend Quote
ZaNteR Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 μου αρεσε αρκετα μπορώ να πω ο L2Liberators και ο L2 enternal Battle ηταν καλοστημένος διλαδη αμα εμπενες πωρωνόσουν στο φαρμ και πβπ αλλα απ'οτι φαίνεται ο gm πρεπει να ηταν κανενας 10χρονος και μολις τα ειδε σκουρα που μπηκε αρκετα κοσμος μετα τον έκλεισε.. αντε παιξε l2 σου λενε μετα.. ενας σερβερ που να ηταν balanced και χωρίς donates δεν μπορούσες να βρεις αρα[ L2 THE GAME C3 C4 4 Ever ηταν καλο οσο κράτησε ο the game] υυφφ τα έβγαλα απο άμεσα μου ! :D Ntaksei o The Game den itan kai o pio dikaios server edw pou ta leme. To hlapex kai ta botakia pigainane sinefo sto C3 kai sto C4. Quote
Recommended Posts