NotAbastard Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Kala htan re mhn krazete An kai den mporw na milaw :P Epese Internet (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) perisi ki egrapsa 14.7 :P
FaCeLeSsPvP Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 to keimeno itan ena apo ta diskolotera pou exoun pesei se paneladikes
FaCeLeSsPvP Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 kaziki itan gamwkeimeno kai 7a egrafa girw sto 16 tora ante 12 !
Zake Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 kaziki itan gamwkeimeno kai 7a egrafa girw sto 16 tora ante 12 ! kaziki means? παλούκι;
NotAbastard Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 kaziki means? παλούκι; καζίκι ουδέτερο μακρύ και αιχμηρό αντικείμενο, πάσσαλος, παλούκι που χρησιμοποιόταν για τον ανασκολοπισμό (παλούκωμα) στη διάρκεια της τουρκοκρατίας μια πολύ δύσκολη κατάσταση (κατ' αναλογία με το « παλούκι ») η δουλειά που μου έτυχε είναι πολύ καζίκι έπαθα/έφαγα ένα γερό καζίκι έγινα καζίκι: μέθυσα
Nosti21 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Στο ΕΠΑΛ ειχε σχετικα ευκολα θεματα. Στην Εκθεση ηθελε να γραψεις για το μεσο επικοινωνιας που χρησιμοποιουν οι νεοι. Εε ενταξει καλα ηταν!
ATrWtOsGR Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Επαλ α ομαδα Μαγγες αμα σας πω τι εγινε σμρα θα μεινεται .. Μας δινουν τις κολλες κ μας λενε να γραψουμε το μαθημα οπως λεει το αυτοκολιτο κ εγω ο μπετοβλακας πηγα κ κανα αντιγραφει Και τα νουμερα κ ολα πανο στην μαλακια π γραφεις.. κ μου περνουν το γραπτο για ακυρο μου βαζουνε κ ιδεες κατι για ασους κ βαλεδες κ μην σας τα πολυλογω μ χε παει το σκατο στη καλτσα Ευτυχος ξεκολισανε τα αυτοκολυτα κ μ εδωσαν αλλο (απο τα βιβλιαρακια).
Bleik Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Επαλ α ομαδα Μαγγες αμα σας πω τι εγινε σμρα θα μεινεται .. Μας δινουν τις κολλες κ μας λενε να γραψουμε το μαθημα οπως λεει το αυτοκολιτο κ εγω ο μπετοβλακας πηγα κ κανα αντιγραφει Και τα νουμερα κ ολα πανο στην μαλακια π γραφεις.. κ μου περνουν το γραπτο για ακυρο μου βαζουνε κ ιδεες κατι για ασους κ βαλεδες κ μην σας τα πολυλογω μ χε παει το σκατο στη καλτσα Ευτυχος ξεκολισανε τα αυτοκολυτα κ μ εδωσαν αλλο (απο τα βιβλιαρακια). Ποοο, πονάνε τα μάτια μου.Πραγματικά, περιμένεις να γράψεις έκθεση πάνω απο 2 με τέτοια ορθογραφία ?
Recommended Posts