MixHarder Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 polh kalos odigos Fanky.bravo gia thn doulia sou ;) Quote
ChяisteR Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 εννοείς ένα συγκεκριμένος κώδικας που έχεις στο μυαλό σου ; ή ενας τυχαίος; λοιπόν,είναι απλό..(όχι και τόσο,αλλά θα προσπαθήσω να στο κάνω απλό). πάρε για παράδειγμα το enterworld.java.. το αρχείο αυτό είναι 'υπεύθηνο' για το τι θα κάνει ο σέρβερ/ο παίκτης όταν κάνει log in. εκεί θα δεις,αν το ψάξεις,τα πάντα που βλέπεις ότι κάνει ο παίκτης log in. παράδειγμα,ελένχει αν είναι σε clan,εαν είναι στέλνει στα άλλα μέλη της clan ότι ο Χ,Υ παίκτης μπήκε. επίσης,θα δεις ότι εκεί κανει load τις ανακοινώσεις του σέρβερ(announcements). Κατάλαβα. Αν θέλω όταν ο leader της clan πάει ας πουμε στην giran να ενημερώνει όλα τα clan members οτι ο leader τους είναι στην giran που θα μπει αυτος ο κωδικας; Quote
Snoopi Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Κατάλαβα. Αν θέλω όταν ο leader της clan πάει ας πουμε στην giran να ενημερώνει όλα τα clan members οτι ο leader τους είναι στην giran που θα μπει αυτος ο κωδικας; logika kapou sto L2TeleporterInstance.java alla dn 3ero pou akrivos Quote
Fanky Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Κατάλαβα. Αν θέλω όταν ο leader της clan πάει ας πουμε στην giran να ενημερώνει όλα τα clan members οτι ο leader τους είναι στην giran που θα μπει αυτος ο κωδικας; εξηγήσετο μου λίγο καλύτερα,εννοείς οταν κάνει log in και είναι στην giran Ή γενικά όταν μπαίνει στην giran? Quote
SkySkase Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Kalh douleia Den mporo na pw Tromero alla tha boithisi polous New Quote
ChяisteR Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 εξηγήσετο μου λίγο καλύτερα,εννοείς οταν κάνει log in και είναι στην giran Ή γενικά όταν μπαίνει στην giran? Οταν μπαίνει στην giran να ενημερώνονται αυτόματα όλα τα clan members. Quote
UnSponsored Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 OMg...epsaxna toso kairo sto google kai tpt..kai nato edw..:d ty parapolu file.. Quote
™® Stergios ®™ Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 wraios aderfe arketa analitiko guide opote tsimpa +1 Quote
RaFaaa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 dld as poume o kodikas if (activeChar.isDonator) { activeChar.setTitle("V.I.P. Member!") } einai swstos? Quote
RaFaaa Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Tha Mporouses Na Prosthesis Pos Ftiaxnonte ta VoicedCommands? Quote
Panagos.Kallithea Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Φίλε μου πάρα πολύ καλο το tutorial!!! Αλλά το μέγα λάθος είναι ότι εξηγείς τα βασικά... και τι εννοώ πχ setHero() αυτό είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιεί το ActiveChar, το activeChar πως δουλεύει μπορεις να μου πείς? ή το setTitle πως δουλεύει ο κώδικας για αυτήν την μέθοδο? Quote
mihalic Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 με βοηθησες αρκετα:) μπορω να πω.. οτι εσυ αυτη τη στιγμη με ωθεις για αν 3εκινησω την δημιουργεια:) σ'ευχαριστω απειρα φιλε μ :) 3εκιναω απο τωρα λειπον .. μιας και εχω τις γνωσεις για το Eclipse! να΄ναι καλα ο ExtremeDwarf! Quote
Lowll. Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Αυτη τη στιγμη μ κανεις μεγαλο κακο!:) Καλοκαιριατικο θα με κανεις πανω απο ενα pc προσπαθω να δημιουργησω java codes! Τελειο guide ! Quote
giannhsaekara21 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 brika lisi se ena prob p ixa.nc share Quote
Recommended Posts