rooter Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Eγώ πείρα για παρόμιο λόγο αν και δεν έκανα flame Εγώ της δικιάς σου , της είχα ράψει την κωλότρυπα για να μην τρέχουν τα σκατά τόσο ξεχειλωμένη που ήταν. εδώ θέλω να δω την ΙΣΟΤΗΤΑ
Reptant_ Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 εδω δεν τρωει ο devon ban/dekarma, τι ζητας dekarma lol luz
rooter Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 εδω δεν τρωει ο devon ban/dekarma, τι ζητας dekarma lol luz αρα υπάρχει διαφορά στο ποιός τρώει dekarma.. αυτό μου αρκεί lock it
`NeverMore Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Eγώ πείρα για παρόμιο λόγο αν και δεν έκανα flame εδώ θέλω να δω την ΙΣΟΤΗΤΑ lol pios eisai esi , o Vamp? , exasa episodia edw ..
rooter Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 lol pios eisai esi , o Vamp? , exasa episodia edw .. να μην το πάμε Offtopic θα στα πω σε pm
WeirdSituation Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 έλα τραγικέ μπορείς να μην ξαναμιλήσεις από μόνος σου γιατί αν στο κάνουν άλλοι, δεν θα σου αρέσει. ζητάς dekarma σε κάποιον που απαντάει σε έναν άρρωστο; είσαι σοβαρός; για ξύπνα λίγο εδώ μέσα και σταμάτα να το παίζεις κάποιος και να ψάχνεσαι παντού με το οτιδήποτε. δεν κερδίζεις κάτι, νομίζω ήρθε η ώρα να το καταλάβεις. άμα θες σεβασμό, κέρδισε τον κανονικά και όχι με σαχλούς τρόπους. ευχαριστώ.
Reptant_ Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 αρα υπάρχει διαφορά στο ποιός τρώει dekarma.. αυτό μου αρκεί lock it tragic
Recommended Posts