Dulens. Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Γεια σας! Καθώς έψαχνα στον υπολογιστή μου, βρήκα μια buffer που την είχε φτιάξει ο DownUnder και την ανανέωσα εγώ. Download Link : Click meh! Δουλεύει σε L2jFrozen, και μπορείτε να την βάλετε σε άλλο project εάν αλλάξετε τα imports. Credits : Demy, DownUnder
necroxaxa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nice demy....3exoristh buffer ;p doulevi mono se interlude;
Dulens. Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 nice demy....3exoristh buffer ;p doulevi mono se interlude; Ναι, σε L2jFrozen αλλά άμα αλλάξεις τα imports θα δουλεύει και σε άλλα project.
Dulens. Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 "Interlude Buffer By Demy" kk Κοίτα credits Mr.Elixir!
`Rοmeο Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Wrea Buffer mpravo p ekatses kai ekanes ena wreo buffer epsaxna ena kalo buffer gia ton svr m thanks ( :
Dulens. Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Wrea Buffer mpravo p ekatses kai ekanes ena wreo buffer epsaxna ena kalo buffer gia ton svr m thanks ( : Ευχαριστώ πολύ.
M@n80$ Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Μπράβο .. !! Όπως βλέπω ξέρεις πολλά .. με βοηθάς και σε ο,τι θέλω εγώ και φαίνεται να μπορείς να κάνεις και κάτι παραπάνω .. π.χ θέλω ένα npc να κάνει την clan Lv 8 απ' ευθείας .. Πχ να πατάς "Do My Clan Clan Lv 8" και να γίνεται !! (μέσα να περιέχει και Give Me Clan Skills και να δίνει Full Clan Skills !!) αν το κάνεις θα εκτιμήσω πολύ την δουλεία σου !
Dulens. Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Μπράβο .. !! Όπως βλέπω ξέρεις πολλά .. με βοηθάς και σε ο,τι θέλω εγώ και φαίνεται να μπορείς να κάνεις και κάτι παραπάνω .. π.χ θέλω ένα npc να κάνει την clan Lv 8 απ' ευθείας .. Πχ να πατάς "Do My Clan Clan Lv 8" και να γίνεται !! (μέσα να περιέχει και Give Me Clan Skills και να δίνει Full Clan Skills !!) αν το κάνεις θα εκτιμήσω πολύ την δουλεία σου ! Για L2jFrozen το θέλεις?
Dulens. Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Ναι. Μια χαρά! Επειδή, σήμερα δουλεύω το project μου στην java , δεν θα μπορέσω σήμερα. Αύριο το πρωί ή μεσημέρι θα είναι έτοιμο.
Recommended Posts