Jump to content

l2revolter

Members
  • Posts

    40
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About l2revolter

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

l2revolter's Achievements

Newbie

Newbie (1/16)

0

Reputation

  1. παιδια κατι ακομα....εβαλα αλλη μια κατηγορια special skills και εβαλα augment skills lvl 5 απλα μου τα κανει σαν buff και δεν μου τα δινει στα skills οπως θελω εγω....ειναι μερικα passive και μερικα active....τα passive δεν τα κανει καθολου... st.getPlayer().useMagic(SkillTable.getInstance().getInfo(4360,3),False,False) ειμαι 99% σιγουρος οτι πρεπει να αλλαξω αυτο που λεει usemagic και να βαλω κατι αλλο αλλα δν ξερω τι...αν μπορειτε δωστε τα φωτα σας ευχαριστω :)
  2. αστο φιλαρακι δουλεψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :) σε ευχαριστω ααα κατι αλλο μηπως θυμασε το λινκ απο ενα προγραμματακι που υπηρχε εδω μεσα που αλλαζεις τον χρονο στα buffs ολα μαζι με το id τους? ευχαριστω πολυ μαγκα :))) ααα και επισης τα dances θελουν duals πως το αλλαζω αυτο? μηπως τα εχει βαλει σαν σκιλλς και πρεπει να βαλω τα id που ειναι τα κανονικα buffs?
  3. ρε φιλε μεσα στον φακελο scripts δεν εχει ενα αρχει init.py αφτος δεν πρεπει να ειχε μια σειρα με 6-7 πραγματα μαζι και την buffer?αυτο εμενα ειναι αδειο..δεν γραφει τιποτα.... δηλαδη στον φακελο data/scripts/ το __init__.py για δες το δικο σου μηπως φτεει αυτο αλλιως αν μπορεις να με βοηθησεις με teamviwer απο αυριο παλι
  4. το εβαλα και κατω κατω εβαλα και το # αλλα παλι τιποτα...και δεν μου δουλευει ουτε η κανονικη buffer (τωρα την δοκιμασα πρωτη φορα δεν ξερω αν λειτουργουσε πριν)
  5. εσυ μου εστειλες χωρις κενο...γραψε ακριβως την γραμμη να καταλαβω
  6. παλι τιποτα :/ τι κανω λαθος
  7. http://imageshack.us/photo/my-images/829/28753491.jpg/ το εβαλα και παλι τιποτα...κανω κατι λαθος?
  8. βασικα μπορεις να με βοηθησεις?στο init_py δεν βαζω την γραμη?εχω ξεχασει εχω πολυ καιρο να ασχοληθω
  9. ξερω αλλα ξεχαστηκα......θενξ :)
  10. δεν μου δουλευει demy σε l2jfrozen μου βγαζει το γνωστο Ι have nothing to say to you...και απο κατω quest
  11. wtb one person to make my site for my l2 server thank you.
×
×
  • Create New...