Jump to content

Recommended Posts

Posted

μπα...για 5 ημερη μ ειπαν αυριο θα μου πουν εγινε συμβουλιο ειπαμε τι εγινε...αλλα...ειμαστε στην Ελλαδα...ο θειος του ειναι...καθηγητης..αρα?βισμα=εγω αποβολη αυτος τπτ...απ οτι μου ειπαν του εσπασα την μυτη και ειναι χειρουργιο(ψεμα γιατι μετα απ 20 λεπτα αφου εγινε οτι εγινε αυτος τριγυρνουσε χωρις να πονα..και εβαζε ατομα..να με πιασουν..παλι μου κλασαν).....για 5 ημερη τ κοβω...αν και ολη την χρονια δεν εχω δωσει αφορμες...ενας καθηγητης ειπε πως δημιουργω προβληματα(ψεμα)....προσπαθησαν να τα ριξουν πανω μου..πειραν τα @@ μου γιατι ξερω να μιλαω και ειχα μαρτυρες...και το αστειο?.....ρωτισε ενας αν παιζω...smackdown και γελουσαν μαζι του...χαχα δεν παιζοντε οι τυποι..

Batista μου εσύ

Posted

Εγώ έχω φάει μια φορά στο γυμνάσιο, ακούστε τον λόγο:

Είχαμε πάει περίπατο μια μέρα με το σχολείο αλλά εγώ και 2 παιδιά βαριόμασταν να πάμε και δεν πήγαμε, μείναμε σχολείο... μας είδε λοιπόν ο φύλακας του σχολείου,το είπε στην διευθύντρια και φάγαμε 1 μέρα αποβολή :P

Posted

Εγώ πάντως έχω φτάσει δευτερά λυκείου και μια αποβολή δεν έχω πάρει.

Εγώ όταν κάποτε πήγαινα είχα πάρει 1 απουσία σε όλη τη σχολική μου ζωή διότι ο καθηγητής μαθ/κων τα είχε πάρει στο κρανίο με κάτι παιδάκια που δεν έμπαιναν ποτέ στην τάξη να κάνουν μαθ/κα και λόγω του οτι είχα πάει τουαλέτα και άργησα να μπώ στην τάξη για 3 λεπτά με πήρε και με'να η μπάλα. Αλλά παρ'όλα αυτά διαγωγή κοσμιωτάτη και βαθμός απολυτηρίου 19,3 + αριστείο. x_X

Posted

Εγώ πάντως έχω φτάσει δευτερά λυκείου και μια αποβολή δεν έχω πάρει.

kai egw ekana ton kahmeno xD kai dn exw oute mia :D
Posted

To 2009 sto TEE pou pigaina, sapisa enan alvano.

Vghke me 2 katagmata sto sagoni, katagma sto karpo kai polu aima.

Efaga apovolh ap'to TEE, to opoio htan sthn Ag.Paraskeuh, kai me pigan sth N.Filadelfia.

Den ekana to kopo na teleioso to sxoleio, mias kai den mou simainei kati.

Oute egw eftaiga sto skiniko olo, alla ntax, einai brutality.

O theios tou mporei na pei kamia malakia, alla ean opws les, exeis olh th taksh kai th kathigitria me to meros sou, den mporei na sumvei tipota.

Me pigan sto astunomiko tmima, mazi me ton vlaka pou eklaige. Oi mpatsoi gelagan, mias kai hmoun 18-19, kai autos 23 kai pseftomagkas me alusides kai mpolikh malakia.

Twra, ean autos to arxise, esu to polu polu na peis pws fovithikes kai amunthikes.

Ean sou poun tipota, pes pws tha kaleseis thn astunomia kai tha exeis olh th taksh apo pisw kai th kathigitria. Kai pws o theios tou den se paei.

Posted

Να το κάνει κάποιος lock ή να ανοίξω 20 τόπικ και να αρχίσω να πηγαίνω γαμιώντας;

Posted

πιαστηκαμε στα χερια με τον ανηψιο ενος καθηγητη εν ωρα μαθηματος...εμενα απ οτι μου ειπε ο διευθυντης πιστευω για να με φοβισει γιατι αυριο ερχετε συλλογος...μου ειπε η 5 μερες η αλλαγη σχολειου..ειναι δυνατον? χωρις να εχω δωσει αλλες αφορμες?

Emena apo tetarth dimotikou kathe xronia 2-3 fores mou exoun pei gia allagh perivalodos alla arxidia....mia fora me exoun dioksei mono
Posted

Emena apo tetarth dimotikou kathe xronia 2-3 fores mou exoun pei gia allagh perivalodos alla arxidia....mia fora me exoun dioksei mono

Scammares κόσμο?