Jump to content

Recommended Posts

Posted

Άμα θες μας λες και τι λέει το topic

re zitise apo allous se allo forum na kanoun to logo t mxc gia to compt-.-

128b08ac4d.png

esu dark ston kosmo s eisai

Posted

re zitise apo allous se allo forum na kanoun to logo t mxc gia to compt-.-

128b08ac4d.png

esu dark ston kosmo s eisai

hahahahaha :P twra to katalava mwre malaka xD ... des edw competition na petuxei.... ama to pame etsi as min ksana kanei competition.... OMG

Posted

Εξαρτάται αν είναι μέλη το φόρουμ και κερδίσουν θα πάρουν αυτοί το βραβείο αν όμως όχι θα πρέπει να βγάλει νικητή μέσα από το φόρουμ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Posted

Εξαρτάται αν είναι μέλη το φόρουμ και κερδίσουν θα πάρουν αυτοί το βραβείο αν όμως όχι θα πρέπει να βγάλει νικητή μέσα από το φόρουμ. Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

Giati na zitaei omws apo allous na kanoun Logo gia to competition... enw tha mporousan oi idioi na postaroun sto topic mesa???

Posted

DejaVu. Να σου πω κάτι και χωρίς παρεξήγηση ρε φίλε.. 'Oλα σε ενοχλούν σε αυτό το φορουμ μια τα'χεις με τον MixMaster μια με εμένα μια με τους global mods που σε σκάνε ban και η ερώτηση μου είναι : Αφού δεν μας πας και αφού δεν σέβεσαι τα rules πώς περιμένεις να γίνεις staffer και βασικά για πιο λόγο να το κάνεις αυτό ;

Posted

DejaVu. Να σου πω κάτι και χωρίς παρεξήγηση ρε φίλε.. 'Oλα σε ενοχλούν σε αυτό το φορουμ μια τα'χεις με τον MixMaster μια με εμένα μια με τους global mods που σε σκάνε ban και η ερώτηση μου είναι : Αφού δεν μας πας και αφού δεν σέβεσαι τα rules πώς περιμένεις να γίνεις staffers και βασικά για πιο λόγο να το κάνεις αυτό ;

eisai xazos? sou milise kanenas? traba g apo dw

kai den ta exw me ton mm aplos den ton eixa gia tetio

Posted

Δεν με καταλάβατε. Τι σας πειράζει αν το ζήτησε από άλλους αφού κάποιος από εσάς θα πάρει το βραβείο (γιατί όπως είπες οι άλλοι δεν είναι μέλη του φόρουμ). Το κακό θα ήταν αν το παρουσίαζε για δικό του.

Posted

Δεν με καταλάβατε. Τι σας πειράζει αν το ζήτησε από άλλους αφού κάποιος από εσάς θα πάρει το βραβείο (γιατί όπως είπες οι άλλοι δεν είναι μέλη του φόρουμ). Το κακό θα ήταν αν το παρουσίαζε για δικό του.

Ontws einai k auto 1 apantisi.....

Posted

nai kai ama kerdize autos? O.o pios apo emas 9a to eprne? o.o
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...