Jump to content

Recommended Posts

Posted

.. το έχετε παραχέσει με τα signatures. Σεβαστείτε τον άλλο που μπαίνει από το ξύλινο laptop του. Γαμω τα ψυχολογικά σας μέσα.

Posted

Δεν είμαστε όλοι πλουσιόπαιδα.

Έλα μωρέ τώρα δεν έχεις 600€ να πάρεις ένα laptop.. πλάκα κάνεις?
Posted

Ε, δε βγάζει καλούς βαθμούς στο σχολείο για να του πάρει ο πατέρας του καινούριο PC.

( Όπως σας κάνουν οι περισσότεροι γονείς για να τους " σέβεστε " )

Posted

Ναι μωρέ τι είναι 600 € για έναν πατέρα ας πούμε που βγάζει 650 καθαρά τον μήνα; Τίποτα. Να μαντέψω ότι και εσυ είσαι ένας απ'αυτούς που τα έχουν όλα έτοιμα. Ε σου έχω νέα. Δεν ανήκουμε όλοι σ'αυτήν την κατηγορία.

Posted

Εγώ πιάνομαι? Μια έχω κι αυτή σχετικά μικρή.

Θυμάμαι παλιά που κάνατε αυτά τα κάθετα sigs κι είχε ο καθένας 2-3, και μετά ρωτάγανε γιατί κολλάει το forum xD

Posted

Ναι μωρέ τι είναι 600 € για έναν πατέρα ας πούμε που βγάζει 650 καθαρά τον μήνα; Τίποτα. Να μαντέψω ότι και εσυ είσαι ένας απ'αυτούς που τα έχουν όλα έτοιμα. Ε σου έχω νέα. Δεν ανήκουμε όλοι σ'αυτήν την κατηγορία.

νομίζω πως ήταν ειρωνικο.

Posted

Εγώ πιάνομαι? Μια έχω κι αυτή σχετικά μικρή.

Θυμάμαι παλιά που κάνατε αυτά τα κάθετα sigs κι είχε ο καθένας 2-3, και μετά ρωτάγανε γιατί κολλάει το forum xD

Όχι ρε εντάξει. 500-600 px πάει στο διάολο. Αλλά είναι σπαστικό να βλέπεις ζώα με 3+ signatures.

Posted

nai mwre ti eukola pou ta les 600 euro  re niw8eis ti les? tou les na ksodepsi ena merokamato gia 1 xazo kouti? mallon mixmaster ta exeis ola etoima apo ton mpampa kai tin mama kai dn ksereis pws bgainoun ta lefta