Jump to content

Recommended Posts

Posted

Loipon,na poio einai to provlima mou.Xrisimopoiw to Pack tou Mordaneus (Kamael) kai uparxei problem me ta NPC.Otan ta kanw delete,meta apo to restart tou server(h to shutdown) ta NPC pou diegrapsa emfanizontai sto idio simeio,san na min eixa diagrafei pote.Exw vrei mia lusi gia auto,diladi diagrafw ta NPC apo o spawnlist...Alla fantasteite na 8elw na diagrapsw polla mobs p.x sto Primeval Isle.8a prepei na vriskw ta coords tou ka8e mob 3exwrista kai na to svinw etsi.Mono pou to akous kourazesai :P

Gi'auto an 3erete pws alliws mporw na to dior8wsw auto,kante mou ena post :D

Kai na upen8imisw pws ekana 3exwristo post gia ton logo to oti 2 meres den exw lavei apantisi apo to Topic tou Mordaneus kai kuriolektika,eimai apelpismenos    :)

[move]Thank you for taking time reading my post!!Have a nice day :D[/move]

Posted

Loipon akou ... i to pack tou mordaneous exei problima ... i 8a ta diagrafeis esy monos sou .. i 8a pareis allo pack .... twra den kserw ti allo na s fteei...

Posted

Einai krima omws na parw allo pack.Eimai polu euxaristimenos me auto tou Mordaneus.Prospa8isa na epikoinwnisw me ton idio alla oses fores exw mpei sto MaxCheaters den ton vriksw pote online...Tespa,an kapoios allos gnwrizei sxetika me ta NPC ti ginetai,as mou kanei ena post :D Thnx for your help vent00za :D

Posted

Mporeis na krathseis ta NPC k tin douleia sou k na to baleis se allo T1 Pack tou L2JOneo opou douleuei .. as poume k egw douleuw ena allo k den exw problimata ... tipota .... apla s lew alli mia skepsi .. to na krathseis ta NPC's k tin douleia sou einai eukolo k na ta baleis se allo pack

Posted

egw epsaksa 4shared gia ena T1 Pack L2JOneo p exw k dn exei problima ... edw exei k alla packs Kamael xwris problimata apo otikserw .. tou Maker ... ena custom L2JFree k exw k egw ena Kamael L2J dialegeis k perneis .

Posted

Proteinw na pareis allo pack...Kane ena backup kai vres kapoio allo...Dn exw dokimasei katholou to pack pou anafereis alla mallon auto to provlima dn diorthwnetai... :(

Posted

Vsk,

ayto ginete kai se interlude packs, alla ginete epeidi, kati kratane ta npc..

px ena gm shop p exei npc ena nanaki kai krataei dipla soul seperator.

ama ta vgaleis to npc 8a kouniete kanonika.

tora gia check mipws ginete to idio k se ayta?? :-\

Posted

Vsk,

ayto ginete kai se interlude packs, alla ginete epeidi, kati kratane ta npc..

px ena gm shop p exei npc ena nanaki kai krataei dipla soul seperator.

ama ta vgaleis to npc 8a kouniete kanonika.

tora gia check mipws ginete to idio k se ayta?? :-\

Mallon stefouli dn katalaves.To provlima pou eixa eixe na kanei me tin epanemfanish twn NPC.Katalavainw gia ti pragma milas alla dn einai auto.Pantws to problem lu8ike.Me alla logia...

Problem Solved!! Close Topic!!

Thanks a lot gia tin voi8eia sas!!!