Dask Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Το Title τα λεει ολα, απλα ψηφιστε και πειτε την γνωμη σας. Εγω παντως ειμαι φαν του Ezel. Ειναι πολυ Holywood φαση. Quote
Fortuna Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 "Αγάπη χωρίς σύνορα" ή "Μη μου λες αντείο"; Quote
Dask Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 "Αγάπη χωρίς σύνορα" ή "Μη μου λες αντείο"; Δεν εβλεπα κανενα απο τα 2, το δημοψηφισμα εινα μεταξυ των 2 παραπανω. Δεν παρακολουθεις καποιο? Quote
Dask Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Με αυτά που βλέπω ? Τι το παραξενο ειδες? Δεν παρακολουθεις τηλεοραση? :P Quote
Dask Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 http://webtv.antenna.gr/webtv/live Τρεξτε ολοι !!! Quote
MixMasteR Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Τι το παραξενο ειδες? Δεν παρακολουθεις τηλεοραση? :P Παρακολουθώ σειρές σε normall κανάλια όχι σε αποτυχημένα. Quote
FighterBoss Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 επειδή είναι τούρκικο ; σιγα απλά η ελλάδα την συμφέρει να βάλει τούρκικα στη tv,επειδή έρχονται φθηνότερα αλλά όντως,το ezel γαμάει ;D Quote
MixMasteR Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 το ezel γαμάει ;D Αυτό δεν το περίμενα από εσένα. Quote
FighterBoss Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Αυτό δεν το περίμενα από εσένα. ρε κάτσε δες το σενάριο,όντως αξίζει κι εγώ είπα τι μλκιες,τούρκικα κτλ αλλά όντως είναι καλό Quote
Dask Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 επειδή είναι τούρκικο ; σιγα απλά η ελλάδα την συμφέρει να βάλει τούρκικα στη tv,επειδή έρχονται φθηνότερα αλλά όντως,το ezel γαμάει ;D Μπραβο Fighter, να και ενας με γουστο που ξερει τι να βλεπει Παρακολουθώ σειρές σε normall κανάλια όχι σε αποτυχημένα. Δηλαδη τι καναλια βλεπεις? Ξενα? Γιατι το Εζελ στο ΑΝΤ1 ειναι, αν δεν βλεπεις ΑΝΤ1 το επομενο σταδιο ειναι η Μπεκατορου. Quote
Recommended Posts